Corendon vliegt hulpverleners gratis naar Turkije
Zie ook:
Delen

Corendon vliegt hulpverleners gratis naar Turkije

Het is verschrikkelijk wat er momenteel gaande is in Turkije en Syrië. Corendon wil hun steentje bijdragen en laat hulpverleners daarom gratis naar Turkije vliegen. Wat een mooi initiatief..

Aardbevingen

Maandagochtend kwam het verschrikkelijke nieuws naar buiten dat Turkije en Syrië te maken hebben gehad met twee ernstige aardbevingen. De hele wereld staat al dagen op zijn kop. Dorpen en steden zijn verwoest, duizenden doden zijn gevonden, tienduizenden gewonden zijn op zoek naar hulp, veel mensen zijn nog niet gevonden en reddingswerkers helpen voor hoe ver dat mogelijk is. De naschokken, extreme kou, sneeuw en regenval maken het allemaal nog erger.

Corendon

Vanuit alle mogelijke hoeken wordt hulp gezocht en gegeven, maar het kan niet genoeg. Hulpverleners vliegen al dagen naar Turkije om zo veel mogelijk mensen te voorzien van eten, drinken, kleding, tenten, dekens en andere overlevingsmiddelen. Alle beetjes helpen en alle donaties zijn meer dan welkom.

Corendon draagt graag een steentje bij en daarom hebben zij besloten om hulpverleners gratis naar Turkije te laten vliegen. Hulpverleners krijgen zo de mogelijkheid om zo veel mogelijk goederen te brengen. Afgelopen maandag vloog er al eerder een toestel van Corendon naar Turkije. Hier zaten veel hulpverleners en reddingshonden in. Daarnaast hebben zij ook al meerdere bussen met hulpgoederen, zoals water en dekens naar het rampgebied gestuurd. In deze bussen zijn overlevenden vervolgens naar een Corendon hotel gestuurd. Hier mogen zij tijdelijk verblijven. Wat een mooi initiatief van Corendon en wat fijn dat zij de overlevenden een goed onderdak bieden.

Delen