100%NL Magazine Debbie B&B
Zie ook:
Delen

Couple Goals: B&B Vol Liefde-Paul deelt een liefdeskiekje met Debbie

Wat een leuke foto van Debbie en Paul samen!

B&B Vol Liefde

Voor Debbie en Paul eindigde B&B Vol Liefde als een sprookje. Paul vroeg Debbie verkering en ze zei ja. Als een verliefd stel maakten ze nog een liefdevolle wandeling en praatten ze over hun prille relatie. En toen… begon het grote wachten. Alle kijkers waren nu natuurlijk superbenieuwd hoe het ná de opnames ging. De grote vraag van iedereen: Zijn ze nog steeds samen?

Debbie en Paul nog samen?

Tijdens de B&B Vol Liefde Reünie werd er uiteraard antwoord gegeven op de grote vraag. Tijd voor onthulling: Debbie en Paul zijn nog steeds samen! Presentator Art bewaarde het koppeltje helemaal tot het laatst van de reünie, vermoedelijk omdat dit nieuws het leukste is. Het hoge woord mag éindelijk eruit: de verkering is nog aan!

Liefdeskiekje

B&B Vol Liefde is dan wel afgelopen, maar we krijgen nooit genoeg van Debbie en Paul. Sinds de reünie van het programma werd uitgezonden, hoeven ze hun relatie niet langer geheim te houden. Op Instagram zetten de twee elkaar nu dan ook regelmatig in het zonnetje. Gister deelt Paul en te leuke foto samen met Debbie. Deze zie je hier.

https://www.instagram.com/p/Cw2JVnJtiEI/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Delen