Vier woorden vatten alles samen: Daar vergeet je alles!
Delen

Vier woorden vatten alles samen: Daar vergeet je alles!

Voor gezinnen met een ernstig ziek kindje van 4 tot en met 12 jaar, is op vakantie gaan lastiger terwijl juist zij het harder dan wie dan ook nodig hebben. Lekker samen zijn, de zorgen opzij zetten en even een tijdje aan iets anders denken dan die rotziekte. Families die dromen van een weekje echt samen, kunnen terecht bij Villa Pardoes voor een onvergetelijke én gratis vakantie!

De ‘Villa’ heeft twaalf ruime vakantiewoningen die rondom de gezellige Picknick Plaats staan. De plek om lekker samen te genieten, maar ook om andere ouders te ontmoeten en met de broertjes en zusjes te spelen. Samen mooie avonturen beleven in een veilige omgeving. Verhalen delen en heerlijk als de kinderen in bed liggen weer even tijd voor elkaar te hebben.

Net een sprookje

Villa Pardoes is een Sprookjesachtig vakantieverblijf waarin je veel mooie momenten onder de magische boom beleeft, uren kunt knutselen, de mooiste verhalen in de orangerie hoort, heerlijk kunt ontspannen in het bubbelparadijs, vrienden voor het leven maakt, tranen van geluk lacht en vooral even geen gedokter!

Heerlijk naar buiten

Ook in de prachtige bosrijke omgeving is van alles te beleven. Het park ligt in Kaatsheuvel waar ook de Efteling is waarvan de bekende mascotte niet toevallig Pardoes heet. Pardoes de Tovernar die vanaf 1989 door het park loopt, kan niet wachten om jullie te begroeten. Vanaf 2017 heeft hij zelfs zijn eigen rijk in de Efteling: Fantasierijk, dat onder andere bestaat uit pannenkoekenhuis Polles Keuken en de attractie Symbolica.

Meld je aan

Ben of ken jij een gezin met een ernstig ziek kind van 4 tot en met 12 jaar en in Nederland woont, dan kun je je aanmelden voor een gratis vakantie in Villa Pardoes. Met het gezin, misschien wil je opa en oma meenemen, of het beste vriendje van je zoon? Laat je informeren over de mogelijkheden en geef iemand of jezelf en je hele gezin iets om heel erg naar uit te kijken!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Villa Pardoes.

Delen