100%NL Magazine Daley Blind gezin
Zie ook:
Delen

ZIEN: Zoet gezinskiekje van Daley Blind, zijn vrouw en twee kinderen!

Daley Blind mag zich gelukkig prijzen met zijn mooie gezin! Vrouwlief Candy-Rae deelde zojuist de meest schattige gezinsfoto van haar, Daley en de kinderen.

Mijn alles

‘Mijn kleine familie, mijn alles’, schrijft Candy-Rae bij de foto. Begin 2021 werden Candy-Rae en Daley ouders van een meisje: Lemae Lourdes. In 2019 werd zoontje Lowen Dace geboren. De jonge ouders zaten maanden lang op een roze wolk en genoten van de kleine meid tijdens de lockdown. Inmiddels is Lemae alweer 4 maanden oud en groeit ze als kool!

Groeien als kool

En dat de kinderen van de Blindjes groeien als kool, zie je duidelijk op de leuke gezinsfoto. ‘3 jaar geleden was 1 kindje alles waar wij ooit op hoopte, nooit verwacht dat we daarna als familie Blind zo snel zouden groeien. Het kan, geef niet op maar vooral blijf met elkaar praten’, schrijft Candy-Rae bij de foto.

Trouwdag

In 2019 stapten Daley en Candy-Rae in het huwelijksbootje. Het stel is al jaren samen en zien er verliefder uit dan ooit! Hieronder nog een paar prachtige foto’s van hun trouwdag. Om even bij weg te dromen…

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Daley Blind

Binnenkijken bij oranjespeler Daley Blind en Candy-rae Fleur
Binnenkijken bij oranjespeler Daley Blind en Candy-rae Fleur
FOTO: Daley Blind en vrouw Candy-rae vieren tweejarig jubileum!
FOTO: Daley Blind en vrouw Candy-rae vieren tweejarig jubileum!
Lees alle artikelen over Daley Blind