WOW: Damián van der Vaart lijkt sprekend op zijn moeder Sylvie Meis!
Zie ook:
Delen

WOW: Damián van der Vaart lijkt sprekend op zijn moeder Sylvie Meis!

De zoon van Rafael van der Vaart en Sylvie Meis in inmiddels alweer 14 jaar oud. Op de laatste foto van Damián is goed te zien dat hij sprekend op zijn moeder Sylvie lijkt!

Damián lijkt sprekend op Sylvie Meis

Afgelopen zondag was het Moederdag. Vele BN’ers zetten daarom hun eigen moeder in het zonnetje met de leukste foto’s. Sylvie Meis deed het andersom, zij zette niet haar eigen moeder in het zonnetje, maar haar zoon Damián.

Sylvie: ‘Jouw moeder zijn is het grootste geschenk in dit leven. Ik hou meer van je dan dat ik je ooit zal kunnen zeggen’, schrijft Sylvie bij een foto samen met haar zoon Damián. En wij moesten echt twee keer kijken: want wat wordt Damián groot! Hij is al lang niet meer het kleine jongetje, maar groeit inmiddels op tot een grote knul.

Wat ook goed te zien is, is dat Damián sprekend op zijn bekende moeder lijkt. De ogen, mond en neus zijn exact hetzelfde. Het donkere heeft Damián van zijn vader Rafael. 😉

Huwelijk met Niclas

Vorig jaar september gaf Sylvie Meis voor de tweede keer het jawoord, dit keer aan Niclas. Al maandenlang houden hardnekkige geruchten aan dat het sprookjeshuwelijk van Sylvie Meis en Niclas Castello helemaal niet zo goed verloopt als verwacht. Zo schreef het Duitse blad InTouch dat Niclas Sylvie probeerde te bedriegen. Om het verhaal aan te zetten publiceerde het blad screenshots van hem waarop hij te zien is op een datingsite voor getrouwde mensen.

Sylvie was de geruchten meer dan zat en dus besloot ze om een reactie te geven. Die lees je hier.

Liefdesbaby?

Maar er houden niet alleen geruchten aan rondom een crisis, maar ook over een mogelijke liefdesbaby! Aan Grazia liet Sylvie destijds weten of zij en Niclas graag nog een kindje samen zouden willen hebben. Dát lees je allemaal hier.

Bron en Beeld: Instagram Sylvie Meis

Delen

Meer over Sylvie Meis

AAWH: Niclas Castello schrijft bijzondere liefdesboodschap aan Sylvie Meis
AAWH: Niclas Castello schrijft bijzondere liefdesboodschap aan Sylvie Meis
ZIEN: Pikant kiekje Sylvie Meis zorgt voor ophef en verbazing
ZIEN: Pikant kiekje Sylvie Meis zorgt voor ophef en verbazing
Lees alle artikelen over Sylvie Meis