ANP 100%NL Magazine Danny de Munk

FOTO’S: Danny de Munk en vrouw Jenny genieten op vakantie

Samen met zijn vrouw Jenny en kinderen is Danny de Munk aan het genieten van een vakantie in Spanje.

Danny de Munk

‘Krijg toch allemaal de klere’, dat moet Danny de Munk de afgelopen periode vaak gedacht hebben. De zanger die op twaalfjarige leeftijd doorbrak met de hoofdrol in de film Ciske de Rat zit momenteel in een hele heftige periode.

Danny de Munk is al jarenlang samen met zijn vrouw Jenny. Danny en Jenny stapten in 1997 in het huwelijksbootje en hebben samen twee kinderen: dochter Bo en zoon Davy.

In opspraak

Danny de Munk gaat op dit moment door een hele moeilijke periode heen. Nadat Yvonne Coldeweijer via haar juicekanaal naar buiten kwam met verhalen over Danny de Munk lag de zanger binnen een mum van tijd onder vuur. Het liep zelfs zo hoog op dat een vrouw aangifte tegen hem deed wegens verkrachting.

Lange tijd hield Danny zijn lippen stijf op elkaar, totdat hij niet langer kon. In een exclusief interview met RTL Boulevard liet Danny met tranen in zijn ogen weten dat zijn gezin door een helse periode gaat. Hij bekende overspel van jaren geleden, maar drukte de kijkers op het hart dat er van verkrachting geen sprake was. ‘Ik heb nooit iemand gedwongen, ik heb nooit iemand verkracht. Als ik overspel heb gepleegd, is dat met wederzijdse instemming’, liet hij weten.

Op vakantie

Alle berichtgeving en de daarop volgende reacties zijn het gezin van Danny natuurlijk niet in de koude kleren gaan zitten. Daarom heeft het gezin besloten om Nederland even achter zich te laten en te vertrekken naar Spanje.

Dochter Bo deelden een aantal foto’s op haar Instagrampagina, waarop goed te zien is dat het gezin alle ellende even achter zich laat. Danny en Jenny lachen breed op de foto’s.

Benieuwd naar de vakantiekiekjes? Die zie je hier, op de website van Shownieuws.

Beeld: ANP Foto, Bron: Shownieuws