100%NL Magazine Dave Roelvink
Zie ook:
Delen

LIEF! Dave Roelvink deelt schattige gezinsfoto op Curaçao

Dave Roelvink heeft samen met zijn gezin genoten van een heerlijke vakantie op Curaçao. Op Instagram post hij een prachtige gezinsfoto.

De afgelopen weken werden de volgers van Dave regelmatig getrakteerd op prachtige vakantiekiekjes van zijn mooie gezinnetje. Zo konden wij allemaal mee genieten! Het was een hele speciale vakantie voor Dave en zijn mooie vriendin Jazzlyn, want het was hun eerste vakantie samen als gezinnetje!

Dave Roelvink

Dave Roelvink is alweer een tijdje gelukkig met zijn jeugdliefde Jazzlyn. Dave en Jazzlyn hadden eerder een relatie, maar die strandde in 2015. Kort daarna kreeg Dave een relatie met advocate Julia.

Nadat zijn relatie met Julia strandde besloot een gezamenlijke vriendin van Dave en Jazzlyn de twee te herenigen. Dave zei destijds tegen RTL Boulevard: ‘Zij zei dat ze ons zo goed bij elkaar vond passen en vroeg of we niet nog eens samen een hapje wilden eten.’

Zoontje Dean

De twee tortelduifjes kwamen terug bij elkaar, werden opnieuw verliefd én kregen samen een kindje. Vorig jaar in oktober werd hun zoon Dean geboren. Inmiddels groeit Dean als kool en deelt Dave regelmatig de allerliefste foto’s van zijn kleine mannetje. Zo postte Dave laatst nog deze té schattige foto van Dean in een berenpakje.

“Bye bye Curaçao”

Samen met zijn vriendin Jazzlyn en zoontje Dean heeft Dave genoten van een zonovergoten vakantie op Curaçao. Toch ging niet álles van een leiden dakje, want tijdens zijn vakantie besloot Dave om naar een lokale kapper te gaan. Dat verliep ietsje anders dan verwacht, want in plaats van een hip kapsel liep Dave rond met een hanekam! De hilarische beelden van Dave zie je hier.

Helaas, aan alle leuke dingen komt een einde: de mooie vakantie van Dave en zijn gezin zit er alweer op! Op Instagram plaatst Dave een té lieve foto van zijn gezin. Benieuwd? Je ziet de lieve foto hieronder:

https://www.instagram.com/p/CZm8agnO0cf/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Dave Roelvink.

Delen

Meer over Dave Roelvink

WOW: Dave Roelvink deelt schokkende voor- en na foto's na verslaving
WOW: Dave Roelvink deelt schokkende voor- en na foto’s na verslaving
Kersverse vrijgezel: Dave Roelvink huurt luxe appartement naast vader Dries
Kersverse vrijgezel: Dave Roelvink huurt luxe appartement naast vader Dries
Lees alle artikelen over Dave Roelvink