100%NL Magazine ANP Davina Michelle
Zie ook:
Delen

WOW: Davina Michelle verbluft volgers met compleet nieuwe look

De zangeres was bekend met haar blonde lokken, maar Davina gaat nu eens voor een compleet nieuw kapsel en het staat haar onwijs goed!

Davina Michelle

Al van jongs af aan was het Davina Michelle’s grote droom om zangeres te worden. Ze begon al vroeg met het maken van video’s die ze vervolgens op YouTube plaatste en deed ook eens mee aan de talentenjacht Idols. Helaas voor Davina stopte haar Idols avontuur bij de duettenronde.

Maar gelukkig voor Davina kwam haar doorbraak tóch! In 2018 deed ze mee aan het programma ‘Beste Zangers’ en scoorde ze haar eerste nummer 1-hit met ‘Het Duurt te Lang’.

Nieuwe look

Davina Michelle houdt, net als haar collega’s Maan en Emma Heesters, van opvallende outfits. Het staat Davina keer op keer prachtig en zij straalt dan ook altijd op het podium. Niet alleen haar outfits zijn prachtig, ook haar lange, blonde lokken zijn altijd perfect verzorgd. Dat blonde haar heeft Davina nu ingeruild voor een nieuw kapsel, want de zangeres gaat voor een paar tinten donkerder en haar lokken lijken een stuk langer te zijn. ‘New hair Monday’, schreef zij onder de foto. Wij moesten echt even twee keer kijken, maar wat staat het kapsel en de outfit haar goed. ‘Love ittt. Het staat je zoo goeddd’ en ‘Deze kleur staat zo goed’, reageren wat enthousiaste volgers. Wat een knappe vrouw en geweldige zangeres is Davina toch.

https://www.instagram.com/p/CkqumMst6nz/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Davina Michelle, ANP Foto

Delen

Meer over Davina Michelle

WOW: Davina Michelle shockeert volgers met nieuwe look
WOW: Davina Michelle shockeert volgers met nieuwe look
Davina Michelle deelt verdrietig nieuws met volgers
Davina Michelle deelt verdrietig nieuws met volgers “Het spijt me”
Lees alle artikelen over Davina Michelle