100%NL Magazine Davina Michelle
Delen

Davina Michelle heeft een hele bijzondere prijs gewonnen!

Met zoveel succes in 2018 voor Davina Michelle, kan het nieuwe jaar niet meer stuk. Ze was de hoogste Nederlandse binnenkomer in de Top 2000 en de langste notering in de Top 40. Nu is haar optreden bij ‘De Beste Zangers van Nederland’ door de luisteraars van 100% NL verkozen tot hét muziekmoment van 2018!

Elk jaar reikt Radio 100% NL een aantal awards uit ter ere van de Nederlandse popmuziek, gekozen door het publiek. 7 februari is de uitreiking in Amsterdam, dat zal worden geopend door Davina, maar stiekem is ze al ver van tevoren verrast met een speciale award! Davina won de award voor  ‘Het muziekmoment van het jaar’, dat gaat over het mooiste muzikale tv-moment van het jaar. Bijna 60% van de stemmen ging naar Davina’s versie van het liedje ‘Duurt Te Lang’!

Verrassing

De nietsvermoedende zangeres werd gisteravond bij RTL Boulevard door Beau van Erven Dorens verrast met de uitreiking van de 100% NL Award. Het muziekmoment van Davina Michelle werd verkozen boven de momenten van Ali B, Anouk, Glennis Grace en Waylon. Vorig jaar ging de prijs naar Maan voor haar versie van ‘Jij Bent De Liefde’.

Kijk het bijzondere moment hieronder nog een keer terug!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Instagram

Delen