100%NL Magazine Davina Michelle
Zie ook:
Delen

WOW: Davina Michelle shockeert volgers met nieuwe look

Wie Davina Michelle kent als blonde zangeres, zal nu even schrikken. Wat een verandering, maar wat staat het haar goed...

Davina Michelle

Al van jongs af aan was het Davina Michelle’s grote droom om zangeres te worden. Ze begon al vroeg met het maken van video’s die ze vervolgens op YouTube plaatste en deed ook eens mee aan de talentenjacht Idols. Helaas voor Davina stopte haar Idols avontuur bij de duettenronde.

Maar gelukkig voor Davina kwam haar doorbraak tóch! In 2018 deed ze mee aan het programma ‘Beste Zangers’ en scoorde ze haar eerste nummer 1-hit met ‘Het Duurt te Lang’. Haar carrière gaat al jaren in een stijgende lijn omhoog en de zangeres blaast letterlijk iedereen omver met haar ongelooflijk mooie en unieke stem.

In shock

Als wij het over een blonde zangeres hebben, praten wij niet langer over Davina Michelle. Eerder deze week ging zij namelijk voor een compleet nieuwe look en zij verruilde haar blonde lokken voor bruine. Op Instagram plaatste Davina Michelle wat foto’s in een prachtige outfit met haar bruine haren. Wij moesten eerst even twee keer kijken of het wel echt Davina Michelle was, maar dit kapsel staat haar echt beeldig.

De positieve reacties blijven maar binnenkomen. Zo schrijft een enthousiaste volger: ‘Wow een heel ander mens. Ook zo mooi!!!!’ Twee andere mensen schrijven: ‘JE HAAR IS ZO BEAUTIFULLL’ en ‘Je bent knapper dan de meeste topmodellen.’ Hele lieve woorden waar wij ons volledig bij aansluiten. Wat staan deze bruine lokken haar goed!

Bron en Beeld: Instagram Davina Michelle

Delen

Meer over Davina Michelle

Davina Michelle deelt verdrietig nieuws met volgers
Davina Michelle deelt verdrietig nieuws met volgers “Het spijt me”
WOW: Davina Michelle verbluft volgers met compleet nieuwe look
WOW: Davina Michelle verbluft volgers met compleet nieuwe look
Lees alle artikelen over Davina Michelle