100%NL Magazine André hazes
Delen

ZIEN: Zó vierden de BN’ers Pasen dit jaar!

Afgelopen weekend was het weer Pasen! Lekker ontbijten, veel chocolade, eitjes zoeken en tijd voor elkaar. Ook de BN'ers hebben deze Pasen niet stil gezeten!

André Hazes en Monique Westenberg

Zij hadden gisteren een piratenfeestje! Inclusief ooglapje én een heerlijke piratencake!

https://www.instagram.com/p/B-60mJTgxQF/

Arie Boomsma

Arie en zijn gezin wonen sinds kort buiten de stad, op het platteland. Hij plaatste een prachtige foto van zijn dochter Bobby die wegdroomt bij de koeien.

Bas Smit & Nicolette van Dam

Bas en Nicolette krijgen wat ons betreft echt de award voor leukste ouders! Iedere zaterdag slapen zij in de woonkamer met z’n alle en ook dit weekend hebben ze alles weer uit de kast getrokken om het een onvergetelijk weekend te maken voor hun meiden. Zo mochten Kiki en Lola eitjes kapotslaan op Bas zijn hoofd, hilarisch!

Jan Smit

Ook in huize Smit was het Pasen en dus werden er eitjes beschilderd! Voor Jan een geluksmomentje!

Kaj Gorgels

Kaj was afgelopen weekend helemaal klaar met zijn coupe en besloot het heft in eigen hand te nemen. Hij schoor al zijn haren af! En, wat vinden jullie van het resultaat?

Simon & Annemarie Keizer

Voor Simon en Annemarie was 2e Paasdag een hele bijzondere dag want zij waren alweer 8 jaar getrouwd! En daar stonden ze natuurlijk bij stil op Instagram.

Jelka van Houten

Jelka en haar vriend Henry van Loon hebben samen de grootste lol! Op Instagram deelt Jelka een hilarisch filmpje van Henry die iedereen een fijne Pasen wenst.

Anne-Marie Jung

Anne-Marie Jung ging helemaal in stijl deze Pasen, inclusief paashaas-oortjes!

Jim Bakkum

Het was afgelopen weekend heerlijk weer en dus ging Jim er met zijn kroost op uit, en dat leverde hele mooie plaatjes op.

Bobbi Eden

Bobbi Eden deelt een te schattige foto van haar zoontje Brandon die eitjes aan het zoeken was!

Bron en Beeld: Instagram

Delen