100%NL Magazine Vaderdag
Delen

ZIEN: Zó vierden de BN’ers Vaderdag

Gisteren was het de dag dat we alle vaders eens flink in het zonnetje hebben gezet! Vaderdag werd dit jaar, ondanks de maatregelen, goed gevierd! Heel veel BN'ers stonden op Instagram stil bij hun allerliefste vader of vader van hun kinderen.

Nicolette van Dam

‘Een kanjer, die wat er ook gebeurt, altijd positief is. Vooruit kijkt en van het leven geniet’, schrijft Nicolette bij een hele mooie foto van zichzelf en haar vader. Maar Nicolette zet natuurlijk ook haar man Bas Smit in het zonnetje. ‘Papa Bas maakt overal een feestje van en overlaadt z’n meiden met liefde!’.

Chantal Janzen

Samen met haar samengestelde gezin vierde Chantal Janzen gisteren Vaderdag. Op haar Instagram postte Chantal een prachtige foto van het tafereel!

Kim Kötter

Kim Kötter plaatste een paar verschillende foto’s van haar vader Robert. Op de eerste foto zien we Kim zelf met haar vader, en op de tweede foto de trouwfoto van haar ouders.

https://www.instagram.com/p/CBtms37gD-I/

Ryanne van Dorst

Dat Ryanne haar looks en haar gedrag niet van een vreemd heeft bewijst deze foto met haar vader maar weer al te goed!

https://www.instagram.com/p/CBtbraIlt-S/

Tanja Jess

‘Lieve papa, ben zo blij dat ik je nog heb’, schrijft Tanja Jess bij een hele mooie foto samen met haar vader.

Martijn Krabbé

Samen met zijn vijf kinderen en zijn vrouw Deborah genoot Martijn Krabbé ook van Vaderdag.

Rachel Hazes

Samen met haar zus Els bracht Rachel gisteren ook een bezoekje aan haar vader. Hier plaatste zij een hele mooie foto van op Instagram.

Marly van der Velden

Marly kennen we natuurlijk allemaal van Goede Tijden, Slechte Tijden en we weten al dat zij heel erg op haar moeder lijkt! Gisteren zette Marly haar vader in het zonnetje met deze leuke foto!

Nick Schilder

Nick Schilder werd gisteren ook zeker niet vergeten! Door zijn drie kinderen werd een prachtig ontbijtje gemaakt én er werden natuurlijk mooie cadeautjes gegeven.

Barry Paf

‘Laat je horen vorrrrr….the one and only Paff Daddy!’, schrijft Barry bij een liefdevolle foto. Let vooral even op zijn vader, zo blij wat hij is!

Roxeanne Hazes

‘Vandaag extra zoens voor de liefste, leukste, meest geduldige, mooiste papa. In nog duizend levens kiest Fender jou als papa.’ Roxeanne zette haar geliefde Erik even flink in het zonnetje!

Xelly Cabau van Kasbergen

Volgens Xelly heeft haar zoontje Yono de állerliefste papa! Zo valt er te lezen op zijn rompertje.

Tim Douwsma

Voor Tim was het zijn allereerste Vaderdag. Vol trots schrijft hij: ‘Ik heb het meest waardevolle schilderij van de wereld gekregen vandaag!’.

 

Bron en Beeld: Instagram

Delen