100%NL Magazine De leesmap
Delen

NOSTALGIE: De Leesmap is weer terug van weggeweest!

Iedereen kende vroeger wel iemand die lid was van De Leesmap. Of misschien was je het wel zelf! De afgelopen tijd heeft Nederland het lezen van tijdschriften weer herontdekt en is De Leesmap weer enorm populair!

Veel mensen hebben nostalgische herinneringen aan De Leesmap. Zo ook Simon Keizer die in zijn laatste column in de Linda De Leesmap aanhaalt.

“Ik weet nog dat mijn moeder vroeger lid was van De Leesmap. Elke week ontving ze, voor vijf gulden vijfentwintig, twaalf magazines, variërend van Panorama en Revu tot – inderdaad – de Donald Duck. Met de leesmap was het zo dat die na een week weer werd opgehaald. Het was daarom uit den boze om artikelen uit te knippen, laat staan hele Donald Ducks achter te houden.”

Tegenwoordig gaat het nog steeds zo. Het is alleen goedkoper! Als abonnee ontvang je elke week De Leesmap met daarin weekbladen zoals bijvoorbeeld Autoweek, Libelle, Margriet, Viva, Panorama, Prive, Donald Duck en nog veel meer. Voor nog geen € 5!

Bovendien ontvang je een prachtig welkomstgeschenk bij een abonnement van 13 weken of langer. Verwen jezelf op urenlang leesplezier zonder dat je daarvoor de deur uit hoeft te gaan. Leesmap.nl, de voordeligste en makkelijkste manier van lezen!

Delen