100%NL Magazine Debbie Paul
Delen

Debbie uit B&B Vol Liefde bekent: ‘Zó genânt!’

In de nieuwste LINDA laat Debbie uit B&B Vol Liefde weten ontzettend veel spijt te hebben van een bepaalde actie.

Debbie uit B&B Vol Liefde

Debbie en Paul’s avontuur in “B&B Vol Liefde” had een sprookjesachtige afloop. Ze deelden prachtige momenten samen, maakten een romantische wandeling, mijmerend over hun ontluikende relatie. Toen begon het spannende wachten. Iedereen die had gekeken, zat op het puntje van hun stoel, nieuwsgierig naar wat er na de camera’s gebeurde. De hamvraag: Zijn Paul en Debbie nog steeds een stel?

Aan die spanning kwam een einde tijdens de reünie-aflevering van B&B Vol Liefde. Fans juichten van vreugde toen onthuld werd dat Paul en Debbie nog steeds samen zijn, nu zelfs gelukkiger dan ooit.

‘Zó genant’

De opnames waren alweer een tijdje achter de rug toen Debbie zichzelf terug zag op tv. En dat ging niet zonder slag of stoot. In de nieuwste LINDA laat Debbie weten op sommige momenten met het schaamrood op haar kaken voor de buis heeft gezeten. Met één specifieke periode in het bijzonder. Dit gaat over het moment dat deelnemer Han komt logeren bij Debbie. Debbie: ‘Ik zat al zo met Paul in mijn hoofd, waardoor ik geen aandacht had voor Han. Zo gênant. Ik kon hem er gewoon niet bij hebben. Ik heb daar ook mijn excuses voor aangeboden tijdens de reünie-aflevering.’ Gelukkig is het Debbie weer vergeven!

Nog altijd zijn Debbie en Paul een stralend stel. Maar ook Paul vond sommige afleveringen heel pijnlijk om te zien. Zo probeerde hij tijdens zijn logeerperiode Debbie te helpen door haar gras te maaien. Zijn goedbedoelde actie liep uit op een fiasco en de grasmaaier overleefde het niet. ‘Daar heb ik wel een dag voor in de piepzak gezeten’, laat hij weten.

Bron: LINDA

Delen