100%NL Magazine Demi de Boer

Ronald’s dochter Demi de Boer bevallen van een dochter!

Demi de Boer is bevallen! Demi en haar vriend Ronnie Flex zijn trotse ouders geworden! Dit laten ze weten via Instagram.

Bevallen van een dochter

Nog meer babynieuws! Nadat eerder Dave Roelvink trotse vader werd van een prachtige zoon, zijn nu ook Demi de Boer en haar vriend Ronnie Flex ouders geworden!

Via Instagram laten Demi en Ronnie weten ouders te zijn geworden van een mooie dochter. Ze heeft de naam Rémi gekregen.

Prachtige babybuik

Vorige week plaatste Demi nog een mooie foto van haar prachtige babybuik.

Half juli maakte het gelukkige stel in blijde verwachting te zijn. Vorige week postte Demi een foto van haar babybuik met de tekst: ‘Hoop dat dit mijn laatste zwangere Instagram post is.’

Gezin van Ronald de Boer

Demi is één van de vijf dochters van Ronald de Boer. Ronald de Boer is trotse vader van maar liefst 6 kinderen! Na vijf prachtige dochters werd Ronald in 2017 ook vader van een zoon!

Ronald’s partner, Zuse van Rozelaar, beviel in 2017 van een zoon: Boaz Samuel. Samen hadden zij al dochters Fenna en Linde. Uit een eerder huwelijk had Ronald nog drie dochters: Brooke, Maxime en Demi. Een drukke boel in huize de Boer! Ronald is niet alleen trotse vader van zijn zes kinderen, hij is inmiddels ook al opa!  En daar komt binnenkort dus nóg een kleinkindje bij. Foto’s van het leuke gezin de Boer zie je hier.

Bron en Beeld: Instagram Demi de Boer