100%NL Magazine Frank Ronald de Boer

Frank en Ronald de Boer delen een prachtige foto uit de oude doos

Wat een leuke foto van Ronald en Frank de Boer!

Ronald de Boer

Ronald de Boer is trotse vader van maar liefst 6 kinderen! Na vijf prachtige dochters werd Ronald in 2017 ook vader van een zoon! Ronald’s partner, Zuse van Rozelaar, beviel in 2017 van een zoon: Boaz Samuel. Samen hadden zij al dochters Fenna en Linde. Uit een eerder huwelijk had Ronald nog drie dochters: Brooke, Maxime en Demi. Een drukke boel in huize de Boer!

Frank de Boer

Voormalig profvoetballer Frank de Boer heeft naast zijn geliefde Helen de Boer nog drie prachtige vrouwen in huis. Frank heeft namelijk drie knappe dochters Romy, Jackie en Beau. Frank en Helen werden dit jaar in korte tijd twee keer opa en oma. Zowel Frank als zijn dochters delen regelmatig foto’s en video’s van en met de kleintjes. Beau kreeg een zoontje, Saint en Romy een dochter, Lizzy. Frank is apetrots en hij geniet van quality time met zijn kinderen en kleinkinderen.

Foto uit de oude doos

Frank en Ronald delen regelmatig de leukste foto’s en video’s op hun Instagram. Deze keer een foto uit de oude doos! Wat een leuke foto van de 2 broers. Je ziet het hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Ronald en Frank de Boer