100%NL Magazine Frank Ronald de Boer
Delen

Zo zien de gezinnen van Frank en Ronald de Boer eruit!

Frank en Ronald de Boer kennen we natuurlijk allemaal als de voetballende broertjes. Inmiddels hebben ze beide een glansrijke carrière achter de rug én allebei een hoop kinderen en kleinkinderen. Frank en Ronald hebben samen namelijk 9 kinderen!

Ronald de Boer

Ronald de Boer is trotse vader van maar liefst 6 kinderen! Na vijf prachtige dochters werd Ronald in 2017 ook vader van een zoon!

Ronald’s partner, Zuse van Rozelaar, beviel in 2017 van een zoon: Boaz Samuel. Samen hadden zij al dochters Fenna en Linde. Uit een eerder huwelijk had Ronald nog drie dochters: Brooke, Maxime en Demi. Een drukke boel in huize de Boer! Ronald is niet alleen trotse vader van zijn zes kinderen, hij is inmiddels ook al opa van meerdere kleinkinderen. Zijn geluk kan niet op!

Frank de Boer

Voormalig profvoetballer Frank de Boer heeft naast zijn geliefde Helen de Boer nog drie prachtige vrouwen in huis. Frank heeft namelijk drie knappe dochters Romy, Jackie en Beau. Frank is begin dit jaar voor het eerst opa geworden. Zijn jongste dochter, Beau, kreeg samen met voetballer Calvin Stengs een zoontje: Saint. Binnenkort wordt Frank voor de tweede keer opa. Zijn oudste dochter, Romy, krijgt samen met scheidsrechter Joey Kooij een dochtertje.

Gezellige drukte wanneer de families met al hun kinderen en kleinkinderen samenkomen.

Bron en Beeld: Instagram

Delen