100%NL Magazine Frank Ronald de Boer

Zo zien de gezinnen van Frank en Ronald de Boer eruit!

Deze week is bekend geworden dat Frank de Boer de nieuwe bondscoach is van het Nederlands Elftal. De 50-jarige voetbaltrainer speelt dit jaar met het Nederlands elftal het EK en in 2022 gaan ze (hopelijk) naar het wereldkampioenschap in Qatar. Frank heeft in ieder geval een grote familie die hem steunt en aanmoedigt. Frank en Ronald hebben samen namelijk 9 kinderen!

Ronald de Boer

Ronald de Boer is trotse vader van maar liefst 6 kinderen! Na vijf prachtige dochters werd Ronald in 2017 ook vader van een zoon!

Ronald’s partner, Zuse van Rozelaar, beviel in 2017 van een zoon: Boaz Samuel. Samen hadden zij al dochters Fenna en Linde. Uit een eerder huwelijk had Ronald nog drie dochters: Brooke, Maxime en Demi. Een drukke boel in huize de Boer! Ronald is niet alleen trotse vader van zijn zes kinderen, hij is inmiddels ook al opa! Zijn dochter Maxime heeft zelf een dochtertje, Gigi.

Frank de Boer

Voormalig profvoetballer Frank de Boer heeft naast zijn geliefde Helen de Boer nog drie prachtige vrouwen in huis. Frank heeft namelijk drie knappe dochters Romy, Jackie en Beau.

Bron en Beeld: Instagram