100%NL Magazine Dennis Weening oudste dochter
Zie ook:
Delen

AAWH: Dennis Weening deelt aandoenlijke foto van verliefde dochter

Dennis' dochter is nog hartstikke jong, maar zij is wel smoorverliefd en daar deelt de presentator nu foto's van. Dit is zó aandoenlijk.

Dennis Weening

Dennis Weening, bekend als de energieke presentator met een onvervalste Haagse tongval en altijd een vlotte babbel. Zijn ongedwongen charme en natuurlijke aanwezigheid voor de camera hebben hem snel naar voren geschoven in de televisiewereld. Hij werd een van de bekendste gezichten op MTV en later op RTL, waar hij met zijn humor en flair het populaire programma ‘Expeditie Robinson’ presenteerde.

Naast zijn werk als presentator is Dennis ook een bevlogen vader en echtgenoot. Hij is de trotse vader van drie kinderen. Samen met zijn huidige vrouw Stella heeft Dennis zijn jongste twee kinderen gekregen: Coco en Charlie. Benieuwd hoe zij er vandaag de dag uitzien? Dat zie je hier.

Verliefde Charlie

De tijd vliegt voorbij en dat beseft Dennis Weening ook heel goed. Het lijkt net gisteren toen hij met Charlie als peuter grappige filmpjes opnam en deze deelde met zijn volgers op Instagram. Charlie is inmiddels een stuk ouder en zij heeft zelfs al een vriendje. Dennis deelt wat aandoenlijke foto’s van zijn verliefde dochter. ‘Charlie had een verassing voor haar “boyfriend” Camiel’, schrijft hij erbij.

Wij en al Dennis’ volgers vinden dit zo ongelooflijk schattig. ‘Dit is niet te doen zo schattig’, ‘Aaaah te lief dit!’ en ‘Zo aandoenlijk’, zijn wat reacties, waar wij het helemaal mee eens zijn. Geweldig om te zien dit.

Bron: Instagram Dennis Weening en Beeld: ANP/Foto

Delen

Meer over Dennis Weening

Dennis Weening apetrots op zijn dochter: 'Zo lief en zooooo knap'
Dennis Weening apetrots op zijn dochter: ‘Zo lief en zooooo knap’
VIDEO: Dennis Weening geschokt door bijzondere avondritueel dochter
VIDEO: Dennis Weening geschokt door bijzondere avondritueel dochter
Lees alle artikelen over Dennis Weening