100%NL Magazine Dennis Weening oudste dochter
Zie ook:
Delen

WOW: Zo zien de kinderen van Dennis Weening er nu uit!

Velen zullen Coco en Charlie misschien nog kennen van toen zij jong waren, maar ook deze twee meiden groeien en wat zijn zij knap!

Dennis Weening

Dennis Weening kennen we als die enthousiaste presentator van verschillende programma’s. Het meest bekende programma waarvan Dennis de presentatie verzorgde was Expeditie Robinson. Dit deed hij jarenlang samen met Nicolette Kluijver. Dennis is al jaren getrouwd met zijn knappe, blonde vrouw Stella en samen hebben zij twee kinderen, Coco en Charlie. Uit een eerdere relatie heeft Dennis nog een dochter Lola.

Dochters

Jaren geleden, toen Dennis’ dochters nog klein waren, deelde hij dagelijks filmpjes van hen. Coco en Charlie waren nog maar een paar jaar oud, maar toen al zo wijs, grappig en ondeugend. Dennis’ volgers keken massaal de filmpjes waarin hij samen met zijn dochters danste, Rotterdams praatte en op stap ging. Inmiddels zijn Coco en Charlie een paar jaar ouder en zijn het twee super knappe meiden. Op Instagram deelt de presentator een foto van zijn dochters. ‘Mooier wordt het niet’, schrijft een trotse Dennis eronder. ‘Zeker en wat lijken ze al volwassen’ en ‘Zo wat zijn ze gegroeid. En nog mooier geworden. Ik herkende ze bijna niet. Rijkdom’, zijn wat reacties. Naast het feit dat de meiden ongelooflijk knap zijn, begint Coco ook steeds meer op haar moeder te lijken. Zo grappig om te zien..

Bron en Beeld: Instagram Dennis Weening.

Delen

Meer over Dennis Weening

VIDEO: Dennis Weening geschokt door bijzondere avondritueel dochter
VIDEO: Dennis Weening geschokt door bijzondere avondritueel dochter
AAWH: Dennis Weening deelt aandoenlijke foto van verliefde dochter
AAWH: Dennis Weening deelt aandoenlijke foto van verliefde dochter
Lees alle artikelen over Dennis Weening