Déze bekende Nederlandse actrice is de vrouw van Marco Bakker
Zie ook:
Delen

Déze bekende Nederlandse actrice is de vrouw van Marco Bakker

Marco is al jaren bekend bij het grote publiek en hij zit al 60 jaar in het vak, maar wisten jullie dat zijn vrouw ook een bekende actrice is?

Marco Bakker

Jacob Marinus Bakker luistert naar de artiestennaam Marco Bakker. Hij is bij het grote publiek bekend als Nederlands operazanger en radiopresentator. Marco is 85 jaar oud en hij zit al meer dan 60 jaar in het vak. In al die jaren heeft hij heel wat nummers en albums gemaakt en hij heeft heel wat meegemaakt in zijn carrière. Ook vertolkte hij meer dan 61 operarollen. Terwijl andere zangers en zangeressen het rustiger aan doen op die leeftijd, denkt Marco nog niet aan stoppen. Hij schittert dit jaar zelfs weer in Beste Zangers. Gisteren draaide de hele avond om Marco en werden er gedurende de hele avond nummers voor hem gezongen.

Bekende vrouw

Marco is bekend bij het grote publiek, maar ook zijn vrouw is een bekende Nederlander: Willeke van Ammelrooy. Zij is actrice geweest in tientallen films en series. Mensen kunnen haar herkennen van een rol in onder andere Verliefd op Ibiza, Goede Tijden Slechte Tijden, ‘t Schaep met de 5 pooten en De schippers van de Kameleon. Marco en Willeke trouwden in 1989 en zij zijn tot op de dag van vandaag nog hartstikke gelukkig met elkaar. 

Er zijn niet heel veel Instagramfoto’s van Willeke en Marco te vinden, maar op de eerste foto poseren Willeke en Marco samen linksboven. Op de tweede foto poseert Willeke met drie mannen. Mooi stel…

https://www.instagram.com/p/Cl1C863oR5t/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

https://www.instagram.com/p/B43MCskFdEV/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Claydemenso en conchitavanrooijadvocaat

Delen