100%NL Magazine netflixen
Delen

JA! Deze series komen dit weekend naar Netflix

Voor degenen die alle kerstfilms al gezien hebben op Netflix, en misschien zin hebben in iets heel anders, komen nu deze spannende en hilarische series naar Netflix!

Brooklyn Nine Nine

Het tot dusver laatste seizoen van deze hilarische komedieserie over een politiebureau in New York is vanaf dit weekend op Netflix te zien! Dat wordt dus lachen geblazen! En wees gerust, het nieuws dat de serie gestopt was zijn al uit de lucht. De serie is gered door een ander bedrijf en er komen meer seizoenen!

Prison Break

Prison Break is terug! Michael Scofield is herrezen uit de dood, maar er zit een addertje onder het gras. Hij blijkt gevangen te zitten in een gevangenis in Yemen! Michael, die opeens door het leven gaat als Kaniel Outis, wordt vastgehouden vanwege gruwelijke misdaden. Nadat Michaels broer Lincoln ontdekt dat zijn broer nog leeft, reist hij samen met mede ex-gevangene C-Note naar Israël om Michael te bevrijden, maar dat gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot!

The Hook Up Plan

Met deze Franse meidenserie is er ook nog genoeg te zwijmelen deze feestdagen! Wanneer Elsa uit Parijs niet over haar ex heen kan komen, huren haar beste vriendinnen een gigolo in om haar een handje te helpen. Maar hun plan werkt iets te goed natuurlijk!

Bron: Grazia | Beeld: iStock

Delen