100%NL Magazine GTST
Zie ook:
Delen

Deze voormalig GTST-ster heeft nu een eigen single uit!

Dat deze voormalig GTST-acteur een multi-talent is wisten we al, maar dat Buddy ook echt zo goed kan zingen wisten we nog niet! En het is al zijn tweede single. Wij zijn fan!

De nieuwe  funky single van Buddy heet ‘Beat van je Hart’ en is – hoe toepasselijk – op Valentijnsdag uitgekomen.

 

Hoewel veel mensen Buddy kennen als acteur uit ‘Goede tijden, slechte tijden, als presentator van ‘Lang Leve de Muziek Show’ en als winnaar van ‘Dance Dance Dance’, weten weinig mensen dat Buddy’s grote liefde eigenlijk muziek is. Al vanaf de middelbare school zat Buddy in bandjes waaronder samen met Lucas Hamming. De ambitieuze zanger heeft de afgelopen twee jaar veel energie gestoken in het schrijven van liedjes. Zo schreef hij veel van de teksten zelf en werkte hij ondermeer samen met Paul Sinha, Roel van Velzen en Lucas Hamming.

Ook deze song heeft Buddy samen met Roel van Velzen geschreven. Buddy zelf geeft aan heel trots te zijn op zijn plaat:

Wat begon met een potje tafeltennis bij Roel van Velzen, mondde uit in een toffe samenwerking waaruit deze, als je het mij vraagt, zeer dansbare track is voortgekomen.

Met geweldige blazers, een catchy baslijn en de combinatie van funky, scheurende gitaren, is de knipoog naar de 80’s snel te herkennen, maar uiteraard met de beats van nu.

Naast de nieuwe single, bracht Vedder vandaag ook direct zijn nieuwe clip uit! Deze bekijk je hieronder.

Delen