olcay banner
Zie ook:
Delen

Deze wereldbekende oud-voetballer is de ex van Olcay Gulsen

Wist je dat Olcay Gulsen een relatie had met een bekende ex-voetballer? Ze vormde ooit een opvallend koppel met niemand minder dan....

Olcay Gulsen

Olcay Gulsen is een voormalig modeontwerpster, ondernemer en presentatrice. Olcay nam in 2009 het modemerk SuperTrash over. In 2010 was het kledingmerk zelfs in 24 landen te koop. In 2018 ging het bedrijf helaas failliet. Olcay heeft de laatste jaren ook verschillende tv-klussen aangenomen. Zo was ze te zien in het Beter laat dan nooit, Boxing Stars en was ze sinds 2014 regelmatig te zien aan de desk van RTL Boulevard als deskundige. In 2020 was Olcay te zien in haar eigen docuserie Olcay & Huiselijke geweld. Olcay Gulsen heeft haar expertise en passie voor schoonheid uitgebreid met de lancering van haar eigen beautylijn, Olcay Beauty. Met deze nieuwe onderneming streeft ze ernaar om hoogwaardige producten te leveren die vrouwen helpen zich zelfverzekerd en stralend te voelen.

De ex van Olcay

Echter, naast haar professionele prestaties staat Olcay ook bekend om haar relaties. Een van haar bekende ex-partners is de wereldberoemde oud-voetballer Edgar Davids. Olcay Gulsen en Edgar Davids vormden ooit een opvallend koppel dat regelmatig in de schijnwerpers stond vanwege hun bekendheid en invloed in verschillende domeinen. Terwijl Davids zijn sporen verdiende als voetballegende, bouwde Gulsen haar eigen imperium op in de modewereld en als mediapersoonlijkheid. Hun relatie bood een interessante mix van sportieve roem en modebewustzijn. Hier zie je foto’s van Edgar.

 

 

Bron en Beeld: Instagram Olcay Gulsen, Edgar Davids

Delen

Meer over Olcay Gulsen

Olcay Gulsen vertelt eerlijk: 'Het gaat echt niet goed...'
Olcay Gulsen vertelt eerlijk: ‘Het gaat echt niet goed…’
VIDEO: Olcay Gulsen deelt langverwachte hometour!
VIDEO: Olcay Gulsen deelt langverwachte hometour!
Lees alle artikelen over Olcay Gulsen