Speciaal voor jullie: unieke kortingscode voor het leukste Dino uitje van Nederland!
Delen

Speciaal voor jullie: unieke kortingscode voor het leukste Dino uitje van Nederland!

Ontvang nu bijna 35% korting op het leukste Dino uitje van Nederland! Gebruik bij de bestelling van je kaartjes op de website van de Dino Fabriek de promotiecode ‘ 100108’ en ontdek de wereld van Dino's met het hele gezin!

Dino Fabriek

Heb jij een zoon of dochter die een groot fan is van dino’s? Dan is de Dino Fabriek een uitje die je niet mag missen dit jaar! In Utrecht staan namelijk 60 metersgrote dino’s gemaakt van miljoenen steentjes. Hier dompel je je onder in de wereld van de dinosaurussen onder leiding van Professor Diffeloor en wandel door verschillende ruimtes om meer te weten te komen over deze eeuwenoude dieren.

Kortingscode

Na het succes van de prijsvraag rondom de Dino Fabriek vorige week, mogen wij alle 100%NL volgers- een speciale korting aanbieden. Wil jij naar de Dino Fabriek in Utrecht? Gebruik dan bij de bestelling van je kaartjes op de website van de Dino Fabriek de promotiecode ‘ 100108’ en krijg 6 euro korting per kaartje. Dat is bijna 35% korting! Wees er wel snel bij, want de kaartjes zijn beperkt. De korting is geldig tot 1 augustus.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Kibeco.

Delen