100%NL Magazine Chantal Janzen Songfestival
Zie ook:
Delen

PANIEK: dit ging er precies mis tijdens halve finale Songfestival

Voor de kijker leek de halve finale van Het Songfestival vlekkeloos te verlopen, maar achter de schermen zaten ze behoorlijk te stressen. Het ging namelijk helemaal mis met een van de camera’s.

Kapotte camera

“Tijdens Noord-Macedonië riep de regisseur iets en dat klonk niet heel goed”, vertelde uitvoerend producent Sietse Bakker in Op1. “Het bleek dat er een camera, camera vijf, helemaal mee was opgehouden. Wat je dan moet gaan doen is vooruitkijken en nagaan hoe je dat kunt opvangen. Dat heeft de ploeg waanzinnig opgepakt.”

Chantal de improvisatie koningin

Chantal Janzen heeft gelukkig geweldige improvisatie skills, want die heeft ervoor gezorgd dat het probleem kon worden opgelost voordat het zevende land moest optreden. Chantal hield in de greenroom een praatje over de app van Het Songfestival, terwijl ze achter de schermen druk bezig waren met het oplossen van het probleem.

Kijker heeft niets gemerkt

“Camera vijftien heeft het overgenomen. Maar dan moet je die hele show vooruit gaan kijken en nagaan welke shots nog komen.” Volgens Bakker deed Chantal Janzen het fantastisch. “Ze pakte het naadloos op. De kijker heeft er niets van gemerkt.”

Bron: Op1 | Beeld: Instagram

Delen

Meer over Chantal Janzen

Chantal Janzen deelt grappig oeps-moment van Bobby op school
Chantal Janzen deelt grappig oeps-moment van Bobby op school
ZIEN: Chantal deelt schattige fotoreeks van haar 3 zonen
ZIEN: Chantal deelt schattige fotoreeks van haar 3 zonen
Lees alle artikelen over Chantal Janzen