100%NL Magazine Bataviastad
Delen

Dít is de beste plek in Nederland om te kerstshoppen!

Heb jij nog geen partylook voor de aankomende feestdagen of ben je nog op zoek naar cadeautjes voor onder de boom? Dit is de beste plek in Nederland om te kerstshoppen!

In Lelystad vind je de allerleukste en mooiste Fashion Outlet van Nederland: Batavia Stad! Met meer dan 250 Nederlandse en internationale modemerken is Batavia Stad Fashion Outlet dé shopervaring voor iedere man en vrouw.

In Batavia Stad shop je niet alleen modieuze kleding, ook voor de leukste cadeautjes voor onder de boom ben je hier op het juiste adres. Wist je dat de SALE ook al is begonnen bij Batavia Stad? Je ontvangt dus korting bovenop de outletprijs. Slim en veilig shoppen in één dag. En dat komt goed uit, want we weten allemaal hoe duur de maand december is.

Win shoppingmoney!

Je kunt nu ook kans maken op een giftcard met shoppingmoney t.w.v. €100! Batavia Stad geeft 2 giftcards weg. Om mee te doen ga je naar deze website.

Stylist Janice helpt een handje!

Stylist van de sterren en modeontwerper Janice heeft alvast wat voorwerk gedaan en speciaal voor man én vrouw de leukste partylooks geshopt. In onderstaande video’s laat hij zien welke verschillende stijlen allemaal te koop zijn in Batavia Stad. En dat natuurlijk allemaal met flinke kortingen!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Bataviastad

Delen