Geraldine Kemper 100pmagazine
Zie ook:
Delen

Dit is de blonde en vrolijke zus van Geraldine Kemper

Niet alleen Geraldine is creatief, vrolijk en blond. Haar jongere zusje is precies hetzelfde als haar. Benieuwd hoe zij eruit ziet? Je ziet het hier!

Geraldine

Geraldine Kemper woont er al jaren niet meer en komt er ook niet meer dagelijks, maar ze is er wel degelijk opgegroeid: Volendam! Samen met haar moeder Aaltje en zus Sophie woonde zij jaren in hartje Volendam. Geraldine won jaren geleden het programma ‘Sterretje Gezocht’, mocht onwijs veel klussen doen voor BNN, reisde de hele wereld over, maakte zelf verschillende programma’s en is vanaf vanavond te zien in ‘Het Perfecte Plaatje’. De presentatrice woont al een tijdje in Amsterdam en het Volendamse dialect is ook zo goed als verdwenen. Geraldine’s zus en moeder wonen overigens nog wel in het vissersdorp.

Zus

Degene die bij Geraldine niet veel in beeld komt, maar wel super veel voor haar betekent, is haar zusje Sophie. Op Instagram plaatst Geraldine heel af en toe een foto met haar zusje, waar zij super trots op is. Zo’n twee jaar geleden plaatste Geraldine een prachtige foto met haar moeder en zusje. ‘Met de belangrijkste vrouwen in mn leven’, schreef zij daaronder. Geraldine vertelde in een eerdere aflevering van de podcast ‘Effe Relativeren’ over haar jongere zus. Geraldine liet daarin weten dat beiden zussen een totaal ander karakter hebben. Toch lijken Geraldine en Sophie in doen en laten wel op elkaar. De creatieve geest, blonde lange haren en brede glimlach heeft Sophie in ieder geval wel van haar zus. Wat een knappe meiden. Daar mag moeder Aaltje zeker trots op zijn.

https://www.instagram.com/p/B9eiItvhrzn/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CMKNhhOBL_j/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CIs0TSShEiC/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/BryT9dznT6F/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/COpZ-Gmhv3V/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Geraldine Kemper, Jangeraldinefanpage

Delen

Meer over Geraldine Kemper

Een Kijkje in de Kast van Geraldine Kemper: 'Zo prijzig dat ik het niet durf te dragen.'
Een Kijkje in de Kast van Geraldine Kemper: ‘Zo prijzig dat ik het niet durf te dragen.’
OP DE SKI: Meegenieten met de wintersport van Geraldine Kemper
OP DE SKI: Meegenieten met de wintersport van Geraldine Kemper
Lees alle artikelen over Geraldine Kemper