100%NL Magazine Bibi Stefano
Zie ook:
Delen

Dit is de langverwachte winnaar van Het Perfecte Plaatje!

Wat hebben we weer genoten van dit seizoen van Het Perfecte Plaatje. Uiteindelijk wisten Bibi en Stefano het tot de finale te schoppen en bezochten samen de Waddeneilanden voor het ‘Perfecte Plaatje’

Allereerst kregen ze de opdracht om een portret te schieten van een markante inwoner van Terschelling. De twee kandidaten kregen het voor elkaar om een broer en zus te fotograferen, zonder het van elkaar te weten. Beiden werden beloond met een 7.5.

Voor de tweede opdracht namen ze de ferry naar het volgende Waddeneiland: Ameland. Voor de opdracht moesten ze een landschapsfoto maken met een model die opgaat in de omgeving. Bibi wint deze shoot en krijgt een 9.5 voor haar foto! Stefano gaat ervandoor met een 8.

Voor de laatste shoot moesten de fotografen een serie van 3 foto’s maken die het landschap prachtig in beeld brengen. In één van de foto’s wilde de jury minimaal 1 zeehond zien. Het drieluik van Bibi werd uiteindelijk beoordeeld met een 8.5 en dan van Stefano met een 9. En dat maakt Bibi de winnaar van dit seizoen van Het Perfecte Plaatje!

Delen