100%NL Magazine Wie is de Mol
Zie ook:
Delen

Het is eindelijk bekend: Dít is de Mol!

Na wekenlang de afleveringen uitpluizen naar verborgen hints, follow the money en speculeren is het bekend: Dít is de Mol!

Dít is de Mol!

Vanavond kwam er dan eindelijk een einde aan alle spanning. De Mol maakte zich bekend… en het is: Renée!

Charlotte Nijs

Vorige week werd al bekend dat Charlotte Nijs niet de Mol zou zijn, en ook niet de winnaar. Charlotte was de verliezend finalist.

In het dagelijks leven werkt Charlotte als journalist en als politiek verslaggever bij Hart van Nederland. Voor haar werkt komt ze vaak met Mark Rutte in contact. Herinneren jullie je dit hilarische moment tussen Charlotte Nijs en Mark Rutte nog?

Renée Fokker

Ze was met stip de grande dame van dit afgelopen seizoen: actrice Renée Fokker. Speelde ze dan toch al die tijd een rol?

Thuis is Renée naast actrice, ook een liefdevolle moeder. Dit zijn de leuke kinderen van Renée Fokker.

Rocky Hehakaija

Rocky was misschien wel één van de meest fanatieke kandidaten van het afgelopen seizoen. Lasergamen, loopings maken in een zweefvliegtuig… Rocky is nergens bang voor!

Een ding dat zeker is, is dat Rocky een hele leuk vriendin heeft. Ze is al een paar jaar samen met Bettina Perremuto. Beide dames zijn in Amsterdam geboren. Bettina werkt op de marketingafdeling van het Bijlmer Parktheater.

Bron en Beeld: AvroTros/Wie is de Mol

Delen