100%NL Magazine mooiste vrouw van Nederland
Zie ook:
Delen

Dít is de mooiste vrouw van Nederland!

Gisteren werd door mannenblad FHM de mooiste vrouw van Nederland uitgeroepen!

En de winnaar is ….. Jessie Jazz Vuijk!

Voormalig Miss Nederland en YouTuber Jessie Jazz werd door de lezers en de redactie van FHM verkozen tot mooiste vrouw van Nederland! Zelf had Jessie Jazz de overwinning helemaal niet zien aankomen. ”Toen ik hoorde dat ik had gewonnen dacht ik alleen maar ‘wow’. Ik had ‘m echt niet zien aankomen. Ik voel me vooral heel erg vereerd. Het is nogal wat om te worden uitgekozen tot Mooiste Vrouw van Nederland. Als je kijkt naar alle vrouwen die eerder zijn gekozen, dan vind ik het heel bijzonder dat ik in dat rijtje sta’’, aldus de Rotterdamse tegen het AD.

Vorig jaar werd presentatrice Shelly Sterk verkozen tot mooiste vrouw, zij moet nu het stokje overdragen aan Jessie Jazz. Toch laat Jessie Jazz een aardige concurrentie achter zich. Doutzen Kroes, Chantal Janzen, Katja Schuurman, Geraldine Kemper, Romy Monteiro, Anna Drijver, Eva Jinek en nog vele anderen waren ook in de race.

Jessie Jazz is momenteel hartstikke gelukkig in de liefde met Kaj Gorgels. Hij is natuurlijk ook apetrots dat zijn liefde verkozen is tot mooiste vrouw van Nederland!

https://www.instagram.com/p/Bk0TEw8l-mV/

Beeld: Instagram Bron: AD

Delen

Meer over Jessie Jazz Vuijk

Kaj Gorgels deelt te schattige foto van zoon 'Wezenloos van dit menneke'
Kaj Gorgels deelt te schattige foto van zoon ‘Wezenloos van dit menneke’
Kaj Gorgels en Xavier badderen samen en het is het schattigste ooit!
Kaj Gorgels en Xavier badderen samen en het is het schattigste ooit!
Lees alle artikelen over Jessie Jazz Vuijk