100%NL Magazine Shary-An
Zie ook:
Delen

Dit is het gezin van Shary-An Nivillac!

Sinds haar deelname aan 'The Voice of Holland' werd Shary-An steeds bekender. Ondertussen is zij getrouwd en moeder van twee dochtertjes. Wij delen wat foto's hieronder!

Shary-An

Shary-Ann Nivillac is een getalenteerde Nederlandse zangeres die bekend werd door haar deelname aan het populaire televisieprogramma ‘The Voice of Holland’ in 2010. Geboren in Curaçao, bracht Shary-Ann haar jeugd door in Nederland, waar ze al vroeg haar liefde voor muziek ontdekte. Met haar krachtige stem en indrukwekkende podiumpresentatie wist ze tijdens haar deelname aan ‘The Voice’ het publiek en de jury te betoveren. Ze bereikte de halve finale, wat haar een grote schare fans opleverde en haar carrière in een stroomversnelling bracht.

Vrouw Nena

Shary-An Nivillac is al zo’n 10 jaar in een gelukkige relatie met Nena Nivillac – Kreber. Samen hebben ze 2 dochters: Billie (2021) en Claes (2022). Shary-An en Nena zijn sinds 2019 verloofd geweest, maar stapten vorige week eindelijk officieel in het huwelijksbootje. ‘Mag ik jullie voorstellen aan mijn vrouw: Nena Nivillac’, schrijft Shary-An bij de foto. Regelmatig delen Shary-An en Nena ook leuke foto’s samen met hun kinderen op Instagram. Ondanks dat de gezichtjes van hun dochters onherkenbaar worden gemaakt, genieten wij enorm van het gezinsgeluk.

Benieuwd naar het leuke gezin van Shary-An? Wij delen hieronder wat foto’s!

Bron en Beeld: Instagram Shary-An, Nena

Delen

Meer over Shary-An

FOTO: Shary-An en Nena zijn getrouwd
FOTO: Shary-An en Nena zijn getrouwd
ZIEN: Shary-An deelt nieuwe gezinsfoto en volgers gaan uit hun dak!
ZIEN: Shary-An deelt nieuwe gezinsfoto en volgers gaan uit hun dak!
Lees alle artikelen over Shary-An