100%NL Magazine Shary-An
Zie ook:
Delen

ZIEN: Shary-An deelt nieuwe gezinsfoto en volgers gaan uit hun dak!

Shary-An geniet volop van haar mooie gezinnetje en zij deelt er dagelijks foto's en video's van. Dit kiekje is echt té leuk!!

Shary-An

Zangeres Shary-An werd bekend na haar deelname aan The Voice of Holland. Ook deed ze mee aan Expeditie Robinson. De vrolijke Shary-An leeft een prachtig leven, samen met haar verloofde Nena Kreber. Shary-An en Nena zijn alweer flink wat jaren samen. Op de foto’s en video’s die Shary-An regelmatig op Instagram deelt, is duidelijk te zien dat zij dolgelukkig zijn met elkaar.

Kinderen

Shary-An en Nena kregen in 2021 hun eerste dochter, Billie. Afgelopen mei maakten het stel bekend nog een kindje te verwachten. Een paar maanden geleden deelde Shary-An het geweldige nieuws dat hun tweede dochtertje, Claes is geboren. Het geluk kan niet op!

Gezinsfoto

Claes groeit als kool en de twee moeders zitten al maanden op een wolk. Zij genieten volop van hun mooie gezinnetje. Dit keer deelde Shary-An een prachtige gezinsfoto en daar krijgen wij geen genoeg van. Het geluk spat er echt vanaf. Wat zijn zij toch mooi samen!

Bron en Beeld: Instagram Shary-An

Delen

Meer over Shary-An

Dit is het gezin van Shary-An Nivillac!
Dit is het gezin van Shary-An Nivillac!
FOTO: Shary-An en Nena zijn getrouwd
FOTO: Shary-An en Nena zijn getrouwd
Lees alle artikelen over Shary-An