100%NL Magazine Shary An
Zie ook:
Delen

FOTO: Shary-An en Nena zijn getrouwd

De twee waren al een hele tijd verloofd en nu zijn zij officieel vrouw en vrouw. Wat zagen zij er prachtig uit!

Shary-An

Zangeres Shary-An werd bekend na haar deelname aan The Voice of Holland. Ook deed ze mee aan Expeditie Robinson. De vrolijke Shary-An leeft een prachtig leven, samen met haar grote liefde Nena Kreber. Shary-An en Nena zijn alweer flink wat jaren samen. Op de foto’s en video’s die Shary-An regelmatig op Instagram deelt, is duidelijk te zien dat zij dolgelukkig zijn met elkaar.

Kinderen

Shary-An en Nena kregen in 2021 hun eerste dochter, Billie. Vorig jaar in mei maakten het stel bekend nog een kindje te verwachten. Een paar maanden daarna deelde Shary-An het geweldige nieuws dat hun tweede dochtertje, Claes is geboren. Wat een geluk!

Getrouwd

Dat het geluk niet op kan, bewijzen Shary-An en Nena nu maar weer, want zij zijn het afgelopen weekend in het huwelijksbootje gestapt. Shary-An deelt een prachtige foto op Instagram en zij schrijft: ‘MAG IK JULLIE VOORSTELLEN AAN MIJN VROUW: NENA NIVILLAC KREBER.’ De twee stralen als nooit tevoren. Nena draagt een hele mooie, witte jurk en Shary-An een prachtig wit pak. Het staat hun echt beeldig.
Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk!

Bron en Beeld: Instagram Shary-An

Delen

Meer over Shary-An

Dit is het gezin van Shary-An Nivillac!
Dit is het gezin van Shary-An Nivillac!
ZIEN: Shary-An deelt nieuwe gezinsfoto en volgers gaan uit hun dak!
ZIEN: Shary-An deelt nieuwe gezinsfoto en volgers gaan uit hun dak!
Lees alle artikelen over Shary-An