100%NL Magazine DJ Tiesto
Zie ook:
Delen

DJ Tiësto en vrouw Annika verwachten tweede kindje!

Heel leuk babynieuws! DJ Tiësto en zijn vrouw Annika verwachten een tweede kindje!

DJ Tiësto en vrouw Annika

In september 2019, op een sprookjesachtige locatie middenin de woestijn in Utah, gaven DJ Tiësto en zijn grote liefde Annika elkaar het ja-woord. Het werd een extravagante bruiloft waar het werkelijk aan niets ontbrak! De foto’s en een prachtige video van het sprookjeshuwelijk zie je hier.

Dochter Viola

Het geluk lacht DJ Tiësto en Annika toe. Ze genieten van het leven, van elkaar en van hun prachtige dochter Viola, die dus nu grote zus wordt!

De kleine Viola is inmiddels alweer 1,5 jaar oud en echt om op te vreten! Ze wordt geadoreerd door haar ouders, en dat begrijpen wij natuurlijk helemaal. Papa Tiësto is maar wat trots op zijn kleine meid!

Toen Violo 4 maanden oud was deelde Tiësto een liefdevolle foto met zijn dochter, hij schreef hierbij: ‘All I ever wanted, All I ever needed, Is here in my arms.’

Tweede kindje

Gisteren straalden DJ Tiësto en Annika op de roden loper tijdens de Grammy Awards. En wat blijkt…ze stonden niet met z’n tweeën op de rode loper, maar met z’n drieën!

Vol trots schrijft DJ Tiësto bij een paar romantische kiekjes: ‘Ik verwacht nog een kindje met de liefde van mijn leven!’ Ook zijn vrouw Annika is helemaal door het dolle heen met de zwangerschap én deelt ook het geslacht van hun tweede kindje, het wordt een jongen! ‘Baby boy on the way’, jubelt ze op Instagram.

Bron en Beeld: Instagram Tiësto

Delen

Meer over DJ Tiësto

ZIEN: Dit zijn de 28 jaar jongere vrouw en twee kinderen van DJ Tiësto!
ZIEN: Dit zijn de 28 jaar jongere vrouw en twee kinderen van DJ Tiësto!
ZIEN: Zó reageerde het dochtertje van DJ Tiësto op het babynieuws
ZIEN: Zó reageerde het dochtertje van DJ Tiësto op het babynieuws
Lees alle artikelen over DJ Tiësto