100%NL Magazine DJ Tiesto
Zie ook:
Delen

ZIEN: Dit zijn de 28 jaar jongere vrouw en twee kinderen van DJ Tiësto!

Je zult hem vast wel kennen: DJ Tiësto. Zo niet, dan ken je zijn muziek wel! Maar wie zijn eigenlijk zijn vrouw en kinderen?

Tiësto

Muziek is altijd al een grote liefde geweest voor DJ Tiësto (1969). In zijn jonge jaren was platen draaien en mixen al zijn grote passie. Hij begon te draaien op studentenfeesten en tijdens drive-minshows, maar verwachtte niet dat hij daar ooit zijn geld mee zou kunnen verdienen. Nadat hij met behulp van andere DJ’s zelf is gaan produceren, werd hij steeds bekender en er kwam steeds meer vraag naar hem. Zo heeft hij tot vandaag de dag meer dan 15 nationale en internationale prijzen uitgereikt gekregen en vraagt hij meer dan 200.000 euro voor een optreden. Daarmee is hij op dit moment de best betaalde Nederlandse DJ.

Gezin

Op een sprookjesachtige locatie middenin de woestijn in Utah, gaven DJ Tiësto en zijn grote liefde Annika elkaar het ja-woord. Dit gebeurde in september 2019. Het werd een extravagante bruiloft waar het werkelijk aan niets ontbrak! De foto’s en een prachtige video van het sprookjeshuwelijk zie je hier. Niet veel later (2020) werd het geluk van Tiësto en Annika bezegeld met een prachtige dochter. In juni werd dochtertje Viola geboren. ‘Ze geeft mij gevoelens waarvan ik nooit wist dat ik die in mij had’, schreef Tiësto bij de allereerste foto’s met zijn kleine meid. Inmiddels is Viola al een grote zus geworden. In 2022 kreeg zij een broertje Viggo. En wat een schattige kinderen zijn het!

https://www.instagram.com/p/Cmjg-ErOpT3/?img_index=1

Bron en Beeld: Instagram Tiësto

Delen

Meer over DJ Tiësto

ZIEN: Zó reageerde het dochtertje van DJ Tiësto op het babynieuws
ZIEN: Zó reageerde het dochtertje van DJ Tiësto op het babynieuws
DJ Tiësto en vrouw Annika verwachten tweede kindje!
DJ Tiësto en vrouw Annika verwachten tweede kindje!
Lees alle artikelen over DJ Tiësto