100%NL Magazine DJ Tiesto
Zie ook:
Delen

ZIEN: Zó reageerde het dochtertje van DJ Tiësto op het babynieuws

Op Instagram neemt DJ Tiësto zijn volgers mee tijdens een mooi moment dat hij beleefde met zijn dochtertje Viola.

DJ Tiësto

Tijs Verwest, beter bekend als DJ Tiësto, is wereldwijd bekend. Hij is zelfs al een paar keer verkozen tot beste DJ ter wereld. Tiësto werd geboren in Breda en is inmiddels 53 jaar oud.

Een paar jaar geleden stapte de succesvolle DJ in het huwelijksbootje met zijn bloedmooie vrouw Annika. En ook het huwelijk was er eentje om bij weg te dromen. Middenin de woestijn gaven de twee elkaar het ja-woord. Aan werkelijk alles was gedacht: er werd een heel podium gebouwd, de mooiste bloemen werden overgevlogen en de jurk van Annika was waanzinnig! Foto’s van het sprookjeshuwelijk zie je hier.

Babynieuws!

Een paar weken geleden lieten DJ Tiësto en zijn mooie vrouw Annika weten dat zij een tweede kindje verwachten. Tijdens de Grammy Awards werd het koppel verwacht op de rode loper. En wat bleek? Ze waren er niet met z’n tweeën, maar met z’n drieën!

Vol trots hield DJ Tiësto op de rode loper de buik van zijn vrouw vast. Het stel straalde van geluk! De foto’s zie je hier.

Reactie van dochtertje Viola

Op Instagram deelt Tiësto een liefdevol moment tussen vader en dochter. Dochter Viola is inmiddels alweer 1,5 jaar oud en is al een heel dametje! Op de foto’s zien we haar reactie wanneer ze hoort dat ze binnenkort een broertje krijgt. Té lief!

DJ Tiësto: ‘Toen ik Viola vertelde dat ze binnenkort een broertje krijgt…’

Bron en Beeld: DJ Tiësto

Delen

Meer over DJ Tiësto

ZIEN: Dit zijn de 28 jaar jongere vrouw en twee kinderen van DJ Tiësto!
ZIEN: Dit zijn de 28 jaar jongere vrouw en twee kinderen van DJ Tiësto!
DJ Tiësto en vrouw Annika verwachten tweede kindje!
DJ Tiësto en vrouw Annika verwachten tweede kindje!
Lees alle artikelen over DJ Tiësto