Opgelucht: Goed nieuws voor het dochtertje van Jennifer Ewbank na ongeluk!
Zie ook:
Delen

Opgelucht: Goed nieuws voor het dochtertje van Jennifer Ewbank na ongeluk!

Ruim drie weken geleden, op de 7e verjaardag van het dochtertje van Jennifer Ewbank, zat de schrik er goed in. Het ging gruwelijk mis met een pony op het verjaardagsfeestje. Dochtertje Emily kreeg namelijk een trap tegen haar hoofd van de pony. Gelukkig kregen Jennifer en haar man Robin de Munk gister goed nieuws vanuit het ziekenhuis. Wat een opluchting voor het stel!

Goed nieuws!

Na vele onzekere dagen thuis en in het ziekenhuis, deelde Jennifer gister opgelucht het geweldige nieuws dat hun dochtertje geen hersenschade heeft opgelopen. Dit is iets wat zij vreesde maar gelukkig niet waar blijkt te zijn. Emily moet nog wel voorzichtig zijn, omdat de schedelbreuk nog niet volledig genezen is. Zij is nog zeer kwetsbaar, maar haar ouders doen er alles aan om haar te beschermen en te begeleiden door het hele traject heen.

Ongeluk

Een gezellig verjaardagfeestje liep af in een nachtmerrie voor elke ouder. Emily kreeg tijdens het spelen een trap van een pony tegen haar hoofd, wat zorgde voor een bloeding en een schedelbreuk. Emily werd met een traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht. Na vele prikken en scans knapt Emily nu langzaam weer op.

Prachtig gezin

Het prachtige gezinnetje van Jennifer Ewbank en Robin de Munk zie je vaak op Instagram voorbijkomen. Jennifer en Robin delen de mooiste, liefste en schattigste foto’s van hun twee kleintjes. Jennifer en Robin hebben één zoontje en één dochtertje.

bron en beeld: Instagram

Delen

Meer over Jennifer Ewbank

Extra gezinsuitbreiding voor Jennifer Ewbank: 'Het huis is hiermee ook wel echt vol'
Extra gezinsuitbreiding voor Jennifer Ewbank: ‘Het huis is hiermee ook wel echt vol’
Jennifer Ewbank deelt moeilijke momenten van dochter Emily na heftig ongeluk
Jennifer Ewbank deelt moeilijke momenten van dochter Emily na heftig ongeluk
Lees alle artikelen over Jennifer Ewbank