100%NL magazine Marga Bult
Delen

Dochter Marga Bult zwanger, haar broer is de vader

Een bijzonder, maar ook mooi bericht: de dochter van Marga Bult is zwanger, en haar broer Joey is de vader.

Marga Bult

Marga Bult is niet alleen zangeres en presentatrice, binnenkort wordt ze ook oma! ‘Voor mijn gevoel is het alsof ik nu twee keer oma word. Van één kindje, maar wel van mijn twee kinderen.’

Samen met haar ex Jan van Ingen kreeg Marga drie kinderen: zoons Jim en Joey en dochter Jill. Die laatste twee krijgen nu ‘samen’ een kindje.

Dochter Zwanger

Marga’s dochter Jill is al een tijdje samen met haar vriendin Maaike. Samen hebben de twee vrouwen een sterke kinderwens. Aan Story vertelde Marga dat de twee opliepen tegen de extreem lange wachtlijsten in de zoektocht naar een zaaddonor.

Haar zoon Joey, ook wel bekend als DJ Radical Redemption, heeft zelf geen kinderwens maar wilde zijn zus en zijn schoonzus wel graag helpen. En dus besloot Joey om zaaddonor te zijn.

Nadat Jill en Maaike er even over nadachten besloten de twee de kans met twee handen aan te grijpen. Omdat Jill natuurlijk niet zwanger kan worden van haar broer Joey, draagt zij het kindje. De eicel is van Maaike, die bevrucht is met het zaad van Joey. En Jill draagt het kindje.

Een fantastische oplossing en mooi dat het zo kan. Marga kan haar geluk niet op! ‘Ik vind het heel bijzonder!’

Beeld: Instagram Marga Bult, Bron: Shownieuws, Story

Delen