100pmagazine_froger
Zie ook:
Delen

SCHATTIGHEIDSALERT: Dochtertje Danny Froger in roze tutu

Het dochtertje van Danny Froger ziet er nu al uit als een echte ballerina! In haar roze tutu is deze cutie echt om op te vreten!

Gezin Danny Froger

Danny Froger en zijn mooie vriendin Ann Dominique zijn de trotse ouders van een té schattig meisje: Fallon. Met haar donkere oogjes, bruine haartjes en altijd te leuke outfits steelt ze iedere keer weer de show.

Balletles

Fallon is klaar voor haar eerste balletles. In haar roze tutu met bijpassende schoentjes is ze een echte ballerina! De trotse mama post een reeks schattige foto’s van haar kleine meid op Instagram. Daar stromen de reacties binnen. Zo schrijft iemand ‘Oh wat is dit schattig.. veel succes Fallon.’ Ook papa Danny reageert op post: ‘Hoop niet dat ze het dans talent van papa heeft’ schrijft hij gekscherend.

Ook oma Natasja post een té schattige video van de eerste balletles van Fallon. Te lief!

Benieuwd naar de schattige plaatjes en de video? Je ziet ze hieronder:

Vriendjes voor het leven

Voor de komst van hun prachtige dochter Fallon waren Danny en Ann Dominique al het trotse baasje van een té leuke Chowchow hond: Sjaak! Deze prachtige hond is een echte knuffelbeer en heeft zelfs een eigen Instagram pagina. Sjaak en de kleine Fallon zijn nú al vriendjes voor het leven! Op Instagram posten Danny en Ann Dominique geregeld de liefste foto’s en filmpjes van deze beste vrienden.

Bron en Beeld: Instagram Danny Froger, Ann Dominique Wilten en Natasja Froger.

Delen

Meer over Danny Froger

OEPS: Fallon zingt onuitgebrachte single van Danny Froger
OEPS: Fallon zingt onuitgebrachte single van Danny Froger
VIDEO: Fallon blijkt een natuurtalent te zijn op de ski's!
VIDEO: Fallon blijkt een natuurtalent te zijn op de ski’s!
Lees alle artikelen over Danny Froger