100pmagazine_froger_stal
Zie ook:
Delen

CUTE: Dochtertje Danny Froger is nu al een écht paardenmeisje

Fallon, het dochtertje van Danny Froger en zijn vriendin Ann Dominique Wilten, is nu al een echt paardenmeisje. In een schattige video loopt ze vol trots langs de stallen.

Dochtertje Fallon

In september 2019 werden Danny en Ann Dominique voor het eerst trotse ouders van een dochter genaamd Fallon. Natuurlijk zijn opa René en oma Natasja ook stapelgek op hun kleine meid. Het kleine meisje is een echte cutie! Met haar donkere oogjes, bruine haartjes en altijd te leuke outfits steelt ze iedere keer weer de show.

Sjaak de Chow

De Frogertjes hebben een prachtig gezin: huisje, boompje én beestje! Voor de komst van hun prachtige dochter Fallon waren Danny en Ann Dominique al het trotse baasje van een té leuke Chowchow hond: Sjaak! Deze prachtige hond is een echte knuffelbeer en heeft zelfs een eigen Instagram pagina! Sjaak en de kleine Fallon zijn nú al vriendjes voor het leven! Op Instagram posten Danny en Ann Dominique een te schattig filmpje van de twee samen. “Broer & Zus” schrijven ze bij de post op Instagram.

Paardenstal

Roy, de broer van Ann Dominique, en haar ouders zijn eigenaar van een schitterende paardenfokkerij: Stal Wilten. De liefde voor paarden en dieren wordt Fallon dus ook met de paplepel ingegoten. Ann Dominique is zelf ook geregeld in de stallen te vinden en post regelmatig een foto of video in de stal. Ook dit keer post Ann Dominique een schattige video van haar dochtertje. Vol trots loopt de kleine Fallon als een écht paardenmeisje met haar kruiwagentje langs de stallen.

‘Hoi paard!’

Ondertussen stopt ze even om een prachtig bruin paard te begroeten. ‘Hoi paard!’ roept de kleine vrolijk Fallon tegen het mooie dier, waarop ze hem zachtjes over zijn neus aait. Té cute!

Benieuwd naar de schattige video? Je ziet het hieronder:

https://www.instagram.com/p/CCqoIs4Fk49/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CVd6CnsI6Tm/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Ann Dominique Wilten, Danny Froger en Stal Wilten.

Delen

Meer over Danny Froger

Heel mooi nieuws voor Danny Froger en Ann Dominique: 'Ik kan niet wachten'
Heel mooi nieuws voor Danny Froger en Ann Dominique: ‘Ik kan niet wachten’
SCHATTIG: Fallon Froger zet huis op stelten:
SCHATTIG: Fallon Froger zet huis op stelten: “Waar is het feestje”
Lees alle artikelen over Danny Froger