100%NL Magazine Danny Froger Ann Dominique
Zie ook:
Delen

FOTO’S: Dochtertje Danny Froger viert vandaag 2e verjaardag!

Het is vandaag groot feest in huize Froger! Fallon Froger, het dochtertje van Danny Froger en Ann Dominique, viert vandaag alweer haar tweede verjaardag. Wat vliegt de tijd!

Dochtertje Fallon 2 jaar

Het is vandaag alweer twee jaar geleden dat Danny Froger en zijn vriendin Ann Dominique voor de eerste keer trotse ouders werden van een prachtige dochter genaamd Fallon. Vandaag wordt het vrolijke meisje alweer twee jaar!

De trotse papa en mama staan uitgebreid stil bij de verjaardag van hun kleine meid. Zo schrijft Ann Dominique op Instagram: ‘Happy Birthday aller liefste,leukste,grappigste & mooiste meisje van de hele wereld! Je gaat deze week voor het eerst naar de peuterspeelzaal, wat is mama zenuwachtig maar ook zo trots!’.

Ook Danny plaatst een aantal te schattige foto’s van Fallon en schrijft daarbij: ‘Hieperdepiep onze grote kleine meid is alweer 2 jaar. Wat gaat het ongelooflijk snel. Je bent lief, ondeugend, eigenwijs (heb je van je moeder), altijd gezellig en het aller mooiste wat we ons maar konden wensen.’

Opa en oma

Opa René en oma Natasja Froger zijn maar wat trots op hun kleinkind! Natasja plaatst ook een felicitatie op Instagram. Bij het vrolijke filmpje schrijft ze: ‘Onze allerliefste Fallon vandaag alweer 2 jaar.  Love you sooooo!’.

René en Natasja Froger kennen elkaar inmiddels al meer dan 30 jaar. Samen hebben zij twee zoons, Maxim en Didier. René had al dochter Natascha en zoon Danny. Een vrolijke gezinsfoto van de Frogertjes zie je hier!

Woning familie Froger

In het gezellige Huizen woont Danny samen met Ann Dominique en Fallon. Hier woont het gelukkige gezinnetje alweer een paar jaar.

Een aantal jaar geleden kocht Danny de woning voor €325.000. Voor dit geld heeft hij een ruime eengezinswoning met vier slaapkamers en een badkamer. De woning heeft drie verdiepingen, een luxe open keuken en een tuin! Inmiddels heeft het gezin de woning opgeknapt en helemaal ingericht naar hun eigen smaak.

Foto’s van de woning zie je hier!

Bron en Beeld: Instagram Danny Froger, Instagram Ann Dominique

Delen

Meer over Danny Froger

SMELT: Fallon Froger ontpopt zich als ware entertainer
SMELT: Fallon Froger ontpopt zich als ware entertainer
René en Danny Froger openhartig over eerdere tegenslagen
René en Danny Froger openhartig over eerdere tegenslagen
Lees alle artikelen over Danny Froger