100%NL Magazine Monique Smit
Zie ook:
Delen

Volgers zijn het massaal eens: Lovi is een kopie van broer Luca

Lovi was met haar moeder mee naar een optreden en samen maakten zij backstage hun keeltjes warm. Dit is zó schattig.

Monique Smit

Monique Smit, wie kent haar niet? Met haar stralende glimlach, prachtige zangtalenten en altijd positieve instelling weet ze overal waar ze komt er een feestje van te maken. Of dat nu in een overvolle feesttent is of in een knusse studio, iedereen houdt van Monique.

De goedlachse blondine is niet alleen druk in de weer met haar carrière, maar ook met haar gezin. Samen met haar vriend Martijn Molleman heeft ze inmiddels drie prachtige kinderen.

Kopie van Luca

Monique deelde deze onderstaande foto met haar lieve dochter en wij kunnen er geen genoeg van krijgen. De zangeres trad ‘s middags op en nam daarom haar dochtertje mee. Naast deze mooie foto, deelde Monique ook een video en het is echt om bij weg te smelten.

‘*Backstage* De meiden on tour. Dit is toch genieten.. zo fijn dat we Lovi gezellig mee kunnen nemen. Hebben we met de jongens ook altijd gedaan. Even de stembanden opwarmen voor de show’, schrijft zij erbij. Mensen reageren met liefdevolle reacties, maar zij schrijven ook massaal over het feit dat Lovi een kopie van haar broer Luca is. ‘Het is precies Luca’ en ‘Heerlijk meisje, ze lijkt zoveel op Luca’, zijn wat reacties. Wij zien het zelf ook. Wat een lieverd!

100%NL Magazine WhatsApp kanalen

Bron en Beeld: Instagram Monique Smit

Delen

Meer over Monique Smit

GEZELLIGHEID: Monique Smit en nichtje Fem genieten samen op wintersport
GEZELLIGHEID: Monique Smit en nichtje Fem genieten samen op wintersport
FEEST: Monique Smit zet hotel hélemaal op z'n kop
FEEST: Monique Smit zet hotel hélemaal op z’n kop
Lees alle artikelen over Monique Smit