100%NL Magazine Fajah Lourens
Zie ook:
Delen

Dolgelukkige Fajah Lourens: ‘Deze man brengt zoveel moois in ons leven’

Fajah mag alweer een jaar genieten van haar lieve kleinzoon. Het is vandaag een bijzondere dag en daarom zet zij hem in het zonnetje.

Fajah Lourens

Fajah Lourens was nog maar 21 jaar oud toen Nederland haar leerde kennen als Yasmin in Goede tijden, Slechte tijden. Sindsdien verscheen Fajah in verschillende films en series, bouwde ze een carrière op als DJ en producer én schreef ze meerdere dieetboeken.

Uit een eerdere relatie kreeg Fajah twee kinderen: dochter Irem en zoon Shai. Vorig jaar werd Fajah zelfs voor het eerst oma van een kleinzoon, Lowèn. Zij kan haar geluk niet op.

Grootste liefde

Het is alweer 365 dagen geleden dat Fajah voor het eerst oma werd. Zij mag al een jaar lang genieten van haar lieve kleinzoon en dat doet zij dan ook optimaal. Fajah deelt vandaag een prachtige video en bijzonder bericht op Instagram. ‘Kan liefde groter worden als die voor je eigen kinderen? JA voor je kleinkind. Vandaag is Lowèn 1 geworden. Deze kleine man brengt zoveel mooist in ons leven. Ik ben super trots op @iremlourens en @rubenchazz die de beste ouders zijn die Lowén had kunnen uitkiezen. Dankzij jullie is Lowie veilig gehecht. Jullie doen alles anders en ik ben zo trots als een pauw’, schrijft zij. De liefde tussen oma en haar kleinzoon is dan ook niet uit te leggen. Mooi om te zien dit…

https://www.instagram.com/reel/C34OFbLo53I/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Fajah Lourens

Delen

Meer over Fajah Lourens

Fajah Lourens over liefdesleven: 'Ik ben verliefd en alle clichés zijn waar'
Fajah Lourens over liefdesleven: ‘Ik ben verliefd en alle clichés zijn waar’
LEZEN: Fajah Lourens reageert op relatie met Ruud de Wild
LEZEN: Fajah Lourens reageert op relatie met Ruud de Wild
Lees alle artikelen over Fajah Lourens