100%NL Magazine Maan
Zie ook:
Delen

Dolgelukkige Maan openlijk over nieuw liefde

Met Maan gaat het momenteel meer dan goed, want naast dat zij lekker in haar vel zit, heeft zij een nieuwe liefde én komt haar nieuw album uit.

Maan

In 2016 won ze The Voice of Holland en vanaf toen ging haar carrière in een stroomversnelling. We kennen Maan onder andere van haar hits als ‘Ze Huilt Maar Ze Lacht’ en ‘Blijven Slapen’. Ook was ze meerdere keren te zien bij optredens van The Streamers en natuurlijk Vrienden van Amstel Live. Vandaag komt Maan’s nieuwe album uit en daar mag zij na al dat harde werken super trots op zijn.

Liefde

Na de relatie met Tony Junior heeft Maan geen nieuwe liefde meer gevonden, tot een korte tijd geleden. Maan is momenteel namelijk hartstikke gelukkig met de zanger van Goldband, Karel Gerlach. Aan RTL Boulevard vertelt Maan met een glimlach van oor tot oor over haar nieuwe liefde. ‘We zijn heel blij. Het is heel leuk. Het gaat heel goed om werk en privé samen te combineren’, zegt zij stralend. Tijdens het optreden van Goldband op Lowlands kwam Maan als verrassing het podium op en zong zij een stukje mee. De twee lijken het super fijn te hebben met elkaar. Mooi om Maan zo blij te zien.

Lekker in haar vel

De lach op Maan’s gezicht is niet alleen omdat zij smoorverliefd is. De zangeres zit ook super goed in haar vel. ‘Ik merk dat ik steeds beter weet wat ik wil’, vertelt zij. Maan zegt vaker ‘nee’ tegen dingen die zij liever niet doet en zo geniet zij meer van de momenten en vrije tijd met mensen die zij graag ziet. Maan’s leven als 25-jarige is er namelijk niet een zoals ieder ander mens van die leeftijd. Ook probeert zij meer te beseffen wat zij dagelijks allemaal meemaakt, want dat is niet zomaar iets. ‘Het is zo’n bijzondere periode waar ik in zit’. Voor Maan zijn vriendinnen en familie toch het belangrijkste, want met hun kan zij haar succes delen en zij kan hun overal mee naartoe nemen. Super fijn dat Maan stabiliteit in haar leven heeft gevonden en zo tevreden is met alles om haar heen. Wij wensen haar al het verdere geluk toe dat nog komen gaat.

Bron en Beeld: RTL Boulevard

Delen

Meer over Maan

GEWELDIG: Maan en Karel delen heel mooi nieuws
GEWELDIG: Maan en Karel delen heel mooi nieuws
WOW: Zangeres Maan knipt al haar haren eraf en shockeert fans
WOW: Zangeres Maan knipt al haar haren eraf en shockeert fans
Lees alle artikelen over Maan