Donny Roelvink pronkt met zijn gespierde lichaam op Men's Health-cover
Delen

Donny Roelvink pronkt met zijn gespierde lichaam op Men’s Health-cover

Wat een prachtig lichaam! Met de fotoshoot is er een jongensdroom uitgekomen voor Donny.

Donny Roelvink

Zijn achternaam verklapt het misschien al: Donny Roelvink is één van de zonen van zanger Dries Roelvink. Uit zijn huwelijk met Luciënne Kenter kreeg Dries twee zoons: Dave en Donny. De twee jongens zijn net als hun vader bekend. Donny is te zien in verschillende programma’s  waaronder de RTL 5-programma’s Temptation Island VIPS, Expeditie Robinson en Special Forces.

Men’s Health-cover

Donny Roelvink pronkt deze maand op de cover van fitnessblad Men’s Health. Op Instagram plaatst hij met trots zijn afgetrainde lichaam. Met de fotoshoot is er een jongensdroom uitgekomen voor Donny. In de backstage-video van de shoot vertelt Donny vertelt hij over z’n afgetrainde body. “Wanneer was ik in de beste shape van mijn leven? Ik denk wel echt nu. Ik ben 25 en ik merk dat ik nu wel in een next level groeifase zit.” Voor zo’n lichaam moet je een ontzettend groot doorzettingsvermogen hebben. “Mentaal gezien weet ik van mezelf dat ik gewoon een goede discipline heb.”

Dromen komen uit

Wij kunnen niks anders zeggen dat dat hij er ge-wel-dig uitziet. De nieuwste Men’s Health met Donny op de voorkant ligt deze week in de winkel. Hij schrijft bij zijn Instagram bericht: “Dromen komen uit, Het begint allemaal bij een visie en die ene eerste dag. Dit had ik mij namelijk 10 jaar geleden NOOIT kunnen voorstellen. Sport heeft mijn leven gered, mij een carrière gegeven en mij laten voelen dat ik besta.”

https://www.instagram.com/p/CxI6imGsEW4/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

 

 

Bron en Beeld: Instagram Donny Roelvink

Delen

Meer over Donny Roelvink

Lees alle artikelen over Donny Roelvink