100%NL Magazine Doutzen Kroes Sunnery james
Zie ook:
Delen

Doutzen Kroes en Sunnery James showen sixpacks op de Malediven

Powerkoppel Doutzen Kroes en Sunnery James zijn aan het genieten van een welverdiende vakantie op de Malediven.

Doutzen Kroes en Sunnery James

Doutzen Kroes en Sunnery James vormen zonder twijfel een van de meest prachtige koppels in de Nederlandse showbizz. Doutzen, oorspronkelijk uit het Friese Eastermar, verwierf internationale faam als topmodel en heeft sindsdien geschitterd op vele catwalks en in tal van campagnes voor wereldberoemde merken. Naast haar modellencarrière zet ze zich actief in voor diverse goede doelen en is ze een trotse moeder. Sunnery James, aan de andere kant, heeft de wereld veroverd met zijn muzikale talent. Als onderdeel van het DJ-duo Sunnery James & Ryan Marciano, heeft hij op enkele van de grootste podia ter wereld gestaan.

Gezin

De tortelduifjes Doutzen en Sunnery stapten in 2010 in het huwelijksbootje en samen zijn ze de ouders van twee prachtige kinderen: zoon Phyllon en dochter Myllena.

Een paar maanden geleden deelde Doutzen Kroes nog een waanzinnige foto samen met haar dochter Myllena. De foto ging helemaal viral en de volgers van Doutzen raakten dan ook niet uitgesproken over het kiekje. En dat is niet gek, want Myllena is nu al net zo mooi als haar moeder! Benieuwd naar de foto met Myllena? Die zie je hier!

Sixpacks op de Malediven

‘Aan het dromen met mijn ogen open’, schrijft Doutzen bij een aantal jaloersmakende vakantiekiekjes vanaf de Malediven. Op de foto’s zien we dat het gezin een waanzinnige tijd heeft op de tropische bestemming.

Één van de foto’s die natuurlijk meteen opvalt is het romantische kiekje van Doutzen en Sunnery. De twee liggen dicht tegen elkaar aan op een strandbed terwijl ze elkaar diep in de ogen aankijken…

Sunnery James is inmiddels 42 jaar oud en Doutzen Kroes is 38 jaar oud, maar nog altijd ziet het powerkoppel er adembenemend uit! De twee spatten van het scherm met hun sixpacks, niet te doen!

Bron en Beeld: Instagram Doutzen Kroes

Delen

Meer over Doutzen Kroes

TE GEK: Doutzen Kroes maakte grote en onverwachte comeback
TE GEK: Doutzen Kroes maakte grote en onverwachte comeback
Doutzen over Sunnery: 'Bedankt voor het maken van herinneringen'
Doutzen over Sunnery: ‘Bedankt voor het maken van herinneringen’
Lees alle artikelen over Doutzen Kroes

Meer over Sunnery James

Doutzen Kroes en Sunnery James showen sixpacks op de Malediven
Doutzen Kroes en Sunnery James showen sixpacks op de Malediven
Antje Monteiro: 'Bijzonder dat we beide zeer succesvolle kinderen hebben'
Antje Monteiro: ‘Bijzonder dat we beide zeer succesvolle kinderen hebben’
Lees alle artikelen over Sunnery James