100%NL Magazine Douwe Bob
Zie ook:
Delen

Douwe Bob reageert op commotie na aanhouding: ‘Wat een wereld…’

Douwe Bob is klaar met alle speculaties en laat zijn kant van het verhaal horen na zijn aanhouding.

Douwe Bob

Na zijn deelname aan ‘De beste singer-songwriter van Nederland’ werd Douwe Bob in één klap bekend in Nederland. Sindsdien maakt hij nog met veel plezier muziek, is hij te zien op verschillende festivals en podia en deed hij ook een keer namens Nederland mee aan het Eurovisie Songfestival.

Gezinsgeluk

De afgelopen weken zit Douwe nog helemaal op zijn blauwe wolk, samen met zijn vriendin Anouk. Zijn zoon Elias zag het levenslicht en Douwe is smoorverliefd op zijn kleine man. Zo deelde hij de afgelopen week nog een liefdevolle video waarop Elias heerlijk relaxed ligt te slapen op zijn papa’s borst. Wat een mooi moment!

Naast zoon Elias heeft Douwe nog twee kinderen: dochter Bobby en nog een dochter van wie haar naam niet bekend is.

Aanhouding

Douwe Bob werd gisteren in één klap van zijn blauwe wolk getrapt nadat hij werd aangehouden door de politie. Verschillende kanalen kwamen vanochtend met het bericht naar buiten dat Douwe was opgepakt.

Op Facebook neemt Douwe het heft in eigen handen en legt hij uit hoe het zit. ‘Flitsbezorger op scooter snijdt me af op fietspad. Ik rij met hoofd tegen paal aan. (Blijkt lichte hersenschudding). Politie komt ter plaatse. Ik heb geen ID bij me en wil gewoon weg omdat ik pijn heb. Ik zeg dat ik onderweg ben naar m’n pasgeboren zoon met luiers. Ik mocht nergens heen…. Aangehouden en beboet voor het niet kunnen laten zien van m’n ID. Wat een wereld..’

Omdat de wildste verhalen de ronde doen laat Douwe ook nog weten aan zijn volgers: ‘Valt allemaal wel mee dus. Rustaahgg. X.’ De volgers van Douwe zijn blij dat hij dit bericht gedeeld heeft en leven met hem mee.

Bron en Beeld: Facebook Douwe Bob

Delen

Meer over Douwe Bob

Douwe Bob straalt: 'Ik voel me beter dan ooit'
Douwe Bob straalt: ‘Ik voel me beter dan ooit’
SMELT: Douwe Bob en zoon Elias spelen samen gitaar en het is zó schattig
SMELT: Douwe Bob en zoon Elias spelen samen gitaar en het is zó schattig
Lees alle artikelen over Douwe Bob