100%NL Magazine Douwe Bob
Zie ook:
Delen

VIDEO: Douwe Bob deelt té schattige beelden van pasgeboren zoon Elias

Douwe Bob is inmiddels vader van drie kinderen en deelt vandaag een lieve video van zijn pasgeboren zoon Elias.

Douwe Bob

Na zijn deelname aan ‘De beste singer-songwriter van Nederland’ werd Douwe Bob in één klap bekend in Nederland. Sindsdien maakt hij nog met veel plezier muziek, is hij te zien op verschillende festivals en podia en deed hij ook een keer namens Nederland mee aan het Eurovisie Songfestival.

Kinderen

De afgelopen maanden is Douwe Bob veel in de media geweest. Niet om zijn muziek, maar om zijn privé leven! Na hardnekkige geruchten werd bekend dat Douwe Bob niet vader zou worden van 1, niet van 2, maar van 3 kinderen!

Na twee dochters werd Douwe Bob op 31 mei 2022 vader van een zoon: Elias. Hij kreeg deze samen met Anouk. Een lange tijd was het onbekend of Douwe en Anouk een setje waren, maar daar gaf Douwe uitleg over tijdens een uitzending van Beau. Hij zei hierover: ‘Volgens mij hebben we een relatie. Als het aan mij ligt wel.’

Pasgeboren zoon Elias

Douwe Bob geniet met volle teugen van zijn kroost en brengt dan ook zoveel mogelijk tijd met z’n kinderen door. Vandaag bracht hij quality time door met zijn pasgeboren zoon Elias. Op Instagram deelt Douwe twee te lieve video’s waarop Elias lekker ligt te chillen bij z’n papa. Wat een schatje is het toch!

Bron en Beeld: Instagram Douwe Bob

Delen

Meer over Douwe Bob

Douwe Bob straalt: 'Ik voel me beter dan ooit'
Douwe Bob straalt: ‘Ik voel me beter dan ooit’
SMELT: Douwe Bob en zoon Elias spelen samen gitaar en het is zó schattig
SMELT: Douwe Bob en zoon Elias spelen samen gitaar en het is zó schattig
Lees alle artikelen over Douwe Bob