ZIEN: Douwe Bob deelt té schattige foto van zijn dochter Bobby Lou
Zie ook:
Delen

ZIEN: Douwe Bob deelt té schattige foto van zijn dochter Bobby Lou

Douwe Bob is inmiddels de trotse papa van een prachtige dochter: Bobby Lou. Op Instagram postte hij een schattige foto van zijn dochtertje.

Onlangs is Douwe vader geworden van een prachtige dochter, Bobby Lou. Douwe is dolblij met zijn kleine meid en helemaal in de wolken. Op Instagram plaatste Douwe deze té schattige foto van Bobby Lou:

https://www.instagram.com/p/CYPshEMAWoP/?utm_source=ig_web_copy_link

Volgers van Douwe zijn razend enthousiast over de foto. “Wat een knappe baby dat snoetje”schrijft iemand. Iemand anders reageert met: “Nu al een rebel, prachtig kind!!” Weer een andere volger schrijft: “Als dat geen dochter van haar vader is. Dan weten we het ook niet meer. Wat een poepie”. Wij zijn het helemaal eens, wát een schatje!

Geen relatie

Destijds maakte Douwe Bob tijdens een concert bekend dat hij vader zou worden. Hij vertelde toen aan het publiek het volgende: “Er zit een lieve meid in het publiek, Loes. Die heeft een hele mooie baby in haar buik en ik mag daar de vader van worden.” Ondanks dat Douwe en Loes van Delft dus nu samen een kindje hebben, hebben de twee geen relatie samen. Dit schreef hij toen onder een foto op Instagram.

Bron en Beeld: Instagram Douwe Bob.

Delen

Meer over Douwe Bob

Douwe Bob straalt: 'Ik voel me beter dan ooit'
Douwe Bob straalt: ‘Ik voel me beter dan ooit’
SMELT: Douwe Bob en zoon Elias spelen samen gitaar en het is zó schattig
SMELT: Douwe Bob en zoon Elias spelen samen gitaar en het is zó schattig
Lees alle artikelen over Douwe Bob