SMELTEN: Douwe Bob deelt zoete foto van zijn kleine spruit
Zie ook:
Delen

SMELTEN: Douwe Bob deelt zoete foto van zijn kleine spruit

Op Instagram post de zanger een te zoete foto van zijn kleine spruit. Wat een schatje!

Tweede dochter

Eind vorig jaar kwam zanger Douwe Bob met opmerkelijk nieuws naar buiten. Hij werd namelijk niet één keer vader, maar twee keer! Zo schreef hij destijds: ‘Ja het is waar. Vorige maand ben ik vader geworden van een tweede meisje.’

Zoon

Het was destijds niet het enige babynieuws wat Douwe Bob naar buiten bracht. Eerder die dag liet de zanger namelijk weten dat zijn ex-vriendin Anouk in verwachting is van zijn zoon.

‘Wij zijn heel trots’, schreef Douwe bij een leuke foto. ‘We probeerde het bijna 3 jaar en het is bijna 5 maanden geleden toch gelukt.’

Hilariteit

Het internet ging los en sindsdien is de zanger het mikpunt van veel hilariteit en grappen. Gelukkig is Douwe zijn humor nog niet verloren. Op zijn Instagram stories reageert hij op de zoveelste grap en zet hij een lolbroek even flink op haar plek.

Bobby Lou

Eind vorig jaar was Douwe helemaal in euforische stemming want zijn eerste kindje werd geboren. Het werd een meisje en zij kreeg de prachtige naam Bobby Lou. De moeder van het meisje is Loes van Delft. Ondanks dat Douwe en Loes niet samen zijn, hebben de twee een goede band met elkaar. Douwe is natuurlijk apetrots op zijn prinses en deelde dan ook al een paar leuke foto’s van zijn kleine meid.

Zoete foto

Op zijn Instagram stories post Douwe Bob een foto van zijn kleine spruit. “Bro…Are you filming me? ….Again?….” schrijft hij bij de schattige foto. Wat een grote bruine kijkers! En wat kijkt de kleine spruit al wijs de camera in! Té lief!

100pmagazine_babyDouweBob

Bron en Beeld: Instagram Douwe Bob.

Delen

Meer over Douwe Bob

PRACHTIG: Douwe Bob deelt uniek en stralend gezinskiekje
PRACHTIG: Douwe Bob deelt uniek en stralend gezinskiekje
Douwe Bob straalt: 'Ik voel me beter dan ooit'
Douwe Bob straalt: ‘Ik voel me beter dan ooit’
Lees alle artikelen over Douwe Bob